merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vikarierande simlärare till Österlenbadet

Tomelilla kommun i Skåne, har drygt 13 000 invånare. Cirka 800 är anställda i kommunförvaltningen. Här på Österlen finns naturupplevelserna du behöver, maten du längtat efter och kulturen du inte visste fanns.

ARBETSUPPGIFTER
På Österlenbadet i Tomelilla kommun jobbar vi med stort fokus på service och värdskap och vi söker nu simlärarvikarier till kortare vakanser.

Simlärares huvuduppgift är framförallt att leda simskola och gruppträningspass i vattnet. Utöver detta kan det förekomma andra arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
För att arbeta som simlärare kräver vi att du har dokumenterad kunskap i livräddning. Det krävs också att du gått badbevakarekurs eller likvärdig utbildning. Du behöver också kunna hantera det svenska språket obehindrat, i både tal och skrift.

Vi ser det som meriterande om du har simlärarkompetens, andra utbildningar inom området och tidigare erfarenhet i yrket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I samband med rekryteringen kommer vi testa dina kunskaper relaterade till yrket.

ÖVRIGT
Tomelilla kommun har rökfri arbetstid.

Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Aditro support.

Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring.

Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se