merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Montör - Hyrrekrytering till DeltaNordic

DeltaNordic är en totalleverantör av avancerade elektriska och elektroniska system. De tillverkar apparatskåp, kablage och elektronik. Det är ett välmående företag och en attraktiv arbetsgivare. De är måna om medarbetarnas trivsel och de har låg personalomsättning. DeltaNordic tillämpar flextid och kort arbetsdag på fredagar.

För en hyrrekrytering till DeltaNordic söker nu MTX Rekrytering & Bemanning en montör till deras produktionslinje!

Om tjänsten
Du kommer framförallt att arbeta i kundens produktionslinje med montering av elskåp och liknande produkter. Behovet beräknas vara på lång sikt, och det finns goda möjligheter till anställning direkt hos kunden efter en tids uthyrning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från tekniskt montörsarbete. Har du erfarenhet av kablagetillverkning och/eller skåptillverkning är det ett stort plus, men det är inget krav. Du bör ha vana av att använda verktyg i ditt arbete. Kan du läsa elschema är det meriterande.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Noggrannhet, ett tekniskt intresse och händighet är viktigt för att lyckas i tjänsten. Flytande svenska i tal och skrift krävs också då samarbete med kollegor är en viktig del av tjänsten.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsten inte tillsatt.

Övrigt
Placering: DeltaNordics lokaler i Kungsängen
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Lön: Genomsnittligt förtjänstläge enligt kollektivavtal

DeltaNordic har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är DeltaNordics önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Kontaktpersoner:
Joel Funk, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: kablagemontör, montör, kablage, elskåpsmontör, elmontör, montör, el, apparatskåp, apparatskåpsmontör, automation, deltanordic, elektriker, kungsängen, upplands-bro, brunna, hyrrekrytering

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se