merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Tuoteasiantuntija Unileverin virvoke- ja jäätelöosastolle!

MultiMind Bemanning AB offers staffing and recruitment services. Our niche is to supply staff with language skills and international experience within Logistics, Accounting/Finance, Marketing, HR and IT.

Pidätkö tutkimuksesta ja tuotekehityksestä? Haaveiletko työstä, jossa pystyt olemaan luova? Etsistkö roolia, jossa on erinoimiaset kehitymismahdollisuudet? Jos vastaus on kyllä, älä hukkaa tätä tilaisuutta!

Asiakkaamme Unilever etsii parhaillaan suomen kieltä osaavaa tuoteasiantuntijaa liittymään heidän Tukholman tiimiinsä. Työ on kokoaikainen ja suora rekrytointi yritykseen.

Yrityksestä Unilever on yksi maailman menestyneimmistä päivittäistavaroiden valmistajista. Unileverillä on markkinoilla ainutlaatuinen asema yli 400 tunnetulla ruoan, hygienian ja taloustuotteiden tuotemerkillään, joita myydään 190 maassa. Yritys lukeutuu Ruotsin houkuttelevimpiin työnantajiin.

Tehtävästä Tässä tehtävässä olet osa virvoke- ja jäätelötuoteryhmän kansainvälistä tiimiä. Vastaat yrityksen tutkimus- ja tuotekehitysosaston kehittämien uusien tuotteiden pakkausmuotoilun mukauttamisesta ja tuoterekisteröinnistä pohjoismaisille markkinoille. Lisäksi varmistat, että tuotteet täyttävät paikallisten lakien mukaiset määräykset. Teknisenä asiantuntijana teet läheistä yhteistyötä markkinointi- ja myyntitiimin kanssa. Yhdessä varmistatte uusien tuotteiden menestyksekkään lanseerauksen.

Työtehtäviisi kuuluu mm:

Pakkausmuotoilun hyväksyminen ja tuotteiden rekisteröinti, lisäksi varmistat, että tuote täyttää paikallisten lakien vaatimukset
Varmistat, että tuote täyttää yrityksen sisäiset ympäristö- ja terveyslupaukset
Asiakkaiden, kuluttajien ja yhteistyökumppaneiden Unileverin tuotteita ja teknologioita koskevien tietojen ja taitojen kehittäminen
Teknisenä asiantuntijana toimiminen ja tuotestrategioiden laadunvarmistukseen liittyviin, laillisiin ja markkinoinnin kysymyksiin vastaaminen
Uusien teknologioiden tunnistaminen ja tuotekategorian kehittämisessä avustaminen kilpailukykyisten tuotteiden luomiseksi
Kuka sinä olet? Uskomme, että olet järjestelmällinen, tarkka, luova ja itsenäinen. Suhtaudut intohimoisesti kemiaan ja luonnontieteisiin. Pidät muiden opettamisesta, ja tulet hyvin toimeen muissa tehtävissä työskentelevien ja muista kulttuureista tulevien ihmisten kanssa. Työtehtävät ovat hyvin vaihtelevia, joten sinun tulee pitää useiden eri projektien hallinnasta. Keskeistä työssä on myös halu kehittää ja kehittyä.

Sinun profiilisi:

Luonnontieteellinen tutkinto, suuntauksena mielellään elintarviketieteet
Muutaman vuoden kokemus tutkimuksesta ja tuotekehityksestä, mieluiten elintarvikealalta
Kokemus teknisestä projektinhallinnasta
Sujuva englannin ja suomen kielen taito 
Ymmärrys maakohtaisista lainsäädännöllisistä vaatimuksista
Kuulostaako tehtävä mielenkiintoiselta? Tässä tehtävässä Unilever tekee yhteistyötä MultiMind Bemanningin kanssa. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin pyydämme sinua lähettämään englanninkielisen hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jatkuvasti, ja tehtävä saatetaan täyttää ennen viimeistä hakupäivää.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se