merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Två undersköterskor till Brinkehem

Tomelilla kommun i Skåne har drygt 13 500 invånare. Kommunförvaltningen har cirka 800 anställda. Här på Österlen finns naturen, maten och kulturen som du längtat efter.

Brinkehem ligger i norra delen av kommunen och är ett boende med 22 lägenheter. Enheterna på boendet är döpta efter omgivningen; Ängslyckan, Ljungen och Heden.
Ängslyckan har sju lägenheter och Heden har fem lägenheter anpassade för personer med demenssjukdom. Ljungen är ett serviceboende med åtta enrumslägenheter och två stycken tvårumslägenheter. Maten lagas på plats i köket på Brinkehem.

ARBETSUPPGIFTER
Till Brinkehem söker vi nu två undersköterskor på 75 procent. Vi erbjuder dig ett roligt, utvecklande arbete och förväntar oss att du aktivt deltar i förbättringsarbete.

Hos oss arbetar du med brukarens självbestämmande, delaktighet och trygghet utifrån den nationella värdegrunden i äldreomsorgen. Du visar respektfullhet och ett gott bemötande i varje möte med brukaren.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett genuint intresse av omvårdnadsarbete och vill bli en av oss som arbetar för en meningsfull tillvaro för brukarna på Brinkehem i Tomelilla kommun. Du ska ha gått omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Erfarenhet inom demensvård är meriterande.

Du har en professionell inställning, är lösningsfokuserad, ansvarstagande och serviceinriktad. Som person har lätt för att kommunicera och samarbeta och ser utveckling och nya förutsättningar som en positiv utmaning.

Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift är ett måste. Du ska vara beredd att utföra delegerade arbetsuppgifter inom hälso- och sjukvård.

Vi ställer krav på rökfrihet under arbetstid.

ÖVRIGT
Tomelilla kommun har rökfri arbetstid.

Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag.

Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693).

Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se