merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Städare 75%-90% Kungsbacka

Bofint är framtidens serviceföretag. Våra kunder är företag- och privatpersoner i Göteborg- och Kungsbacka med omnejd. Bofint etablerades 2014 och är ett av Sveriges snabbast växande serviceföretag.

Dina arbetsuppgifter och om tjänsten:

I denna tjänst kommer du att arbeta med städning hos våra privatkunder i Kungsbacka med omnejd. Vi hjälper alltifrån barnfamiljen som har svårt att få ihop vardagspusslet till det äldre paret som har svårt att klara städningen själva. Som anställd inom Hemstädfår du dina personliga kunder vilka du kommer tillbaka till varje, varannan eller var fjärde vecka men åker också ut på engångsuppdrag som till exempel flyttstädning. Ditt schema är förlagt måndag-fredag mellan klockan 08:00-17:00 och du arbetar i genomsnitt 6 timmar per dag.
75% är vad du är garanterad att arbeta som minst men för den som är flexibel finns möjligheten att även jobba mer än så.

Vi söker dig som:

Bofint är ett företag som arbetar med hög service, kvalitet och villvara en trygg leverantör till våra kunder. Om du har erfarenhet av städning/lokalvård sedan tidigare är det meriterande men det viktigaste för oss är att hitta rätt person. Vi ser att du som söker är noggrann, pålitlig och är en person som lägger stor vikt vid att leverera hög kvalitet. Då du ibland jobbar ensam och ibland tillsammans med kollegor från Bofint är det viktigt att du arbetar väl både självständigt och i grupp.

Krav för tjänsten är att du har körkort och att du kan tala och förstå Svenska obehindrat.

Mer om oss:

Vi erbjuder dig möjligheten att bli del av ett nytänkande och energifyllt tillväxtbolag inom servicebranschen. Det kommer finnas stora möjligheter att påverka din egen, bolagets och branschens utveckling! Att vara en trygg och bra arbetsgivare är viktigt för oss och vi har schyssta villkor, kollektivavtal samt är miljödiplomerade. Läs gärna mer om oss som arbetsgivare påhttps://career.bofint.se/

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se