merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vi söker montörer för direktanställning hos Toyota

Vi söker materialhanterare och truckförare för direktanställning direkt hos Toyota i Mjölby. Är du flexibel, positiv, tycker om att jobba i högt tempo och samtidigt ha kul på jobbet? Motiveras du av att ha bra kollegor och tydliga arbetsuppgifter? Då är det här jobbet på Toyota Material Handling något för dig!

Om företaget
Toyota Material Handling utvecklar truckar och materialhanteringslösningar i världsklass. Det händer mycket hos Toyota och inom branschen - automatiserade lösningar, uppkopplade truckar och nya produktmarknader. Det är en spännande tid och det går bra för Toyota. Deras produktion ökar kraftigt för varje år och det gör också deras behov av duktiga medarbetare.

Toyota Material Handlings framtidsvision och projekt de arbetar med kan du se i följande video
https://www.youtube.com/watch?v=xignQyEk4iE


Dina arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift som montör hos Toyota kommer innebära att montera företagets truckar och materialhanteringslösningar. Arbetet varierar beroende på vilken avdelning du arbetar och det finns allt från enklare montering till mer avancerad där du bör ha gedigen monteringserfarenhet sen tidigare för att trivas. För samtliga monteringsmoment finns det ett elementblad/ritning att följa för att underlätta för montören. Detta innebär att arbetet kan passa både dig som är junior inom montering, men också dig som har flerårig arbetslivserfarenhet i området. De flesta monteringsavdelningar arbetar med takttider.
Toyota inser vikten av att satsa på sin personal, vilket innebär att de arbetar mycket med internrekrytering. Detta innebär att om du i framtiden vill vidare i karriären så finns det många karriärvägar inom företaget. Andra fördelar med att arbeta på Toyota är att du får friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning, samt rabatt på en mängd företag tack vare Toyotas förmånsportal My Way.


Din profil
Som person ska du vara praktiskt lagd och trivas med ett fysiskt arbete. Du är flexibel och tycker om att arbeta effektiv men samtidigt behålla kvalitén och standarden i arbetet. Du är samarbetsvillig och gillar ha kul på jobbet, då man tillhör ett team är det viktigt att vara en god kollega som bidrar till det dagliga arbetet och en trevlig stämning.

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med montering inom verkstadsindustrin och/eller har motsvarande erfarenhet eller intresse av att meka. Du behöver ha fyllt minst 18 år.

Vi ser gärna att du har gått en teknisk inriktning på gymnasiet alternativt att du har erfarenhet (fritidsintresse eller arbetslivserfarenhet) inom något av nedanstående områden:
• Montering
• Skruvat med bilar/cross/motorcykel
• Skruvat/lagat lantbruksmaskiner/traktorer
• Servicetekniker
• Bilmekaniker
• Annat tekniskt yrke där du kommit i kontakt med verktyg
Du behöver kunna arbeta 2-skift. Arbetstiderna är dagvecka: måndag-torsdag 06:30-14:30 och fredag 06:30-16:00. Kvällsvecka: måndag-torsdag 14:30-00:00


Meriterande:
• Körkort och tillgång till bil, alternativt boende i Mjölby, då kollektivtrafiken ej matchar Toyotas skifttider
• Truckkort A1-4 B1-6
Ansökningsförfarande
Tjänsten är en rekrytering, det vill säga att anställning sker direkt hos Toyota med tillträde snarast möjligt utifrån överenskommelse. Toyota har ett behov av personer på lång sikt och man blir erbjuden en visstidsanställnings på 6 månader till att börja med. Därefter har du goda chanser till förlängning.

Urvalsprocessen och tillsättning sker löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan idag. P.g.a GDPR tar vi endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta någon av ansvariga rekryterare Katrin Wallin eller Malin Åkerblom.

Lycka till med din ansökan!


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se