merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

BAE Systems Bofors söker kvalificerade montörer!

Jobbeskrivning

Är du en mekare som gillar att skruva och vill jobba på ett väletablerat och framgångsrikt företag?

BAE Systems är en världsledande internationell högteknologisk koncern som utvecklar framtidens försvarssystem. Koncernen har fler än 84500 anställda och representeras i Sverige av affärsenheterna Weapon Systems och Vehicles med verksamhet i Karlskoga, Örnsköldsvik, Stockholm och Linköping.
BAE Systems Bofors AB är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar vapensystem. Företaget har ca 370 anställda, samtliga är placerade i Karlskoga. BAE Systems Bofors har ett omfattande samarbete med underleverantörer i närområdet.
De huvudsakliga produkterna som tillverkas av BAE Systems Bofors AB är artilleripjäser, marina pjäser, intelligent ammunition och fjärrstyrda vapensystem. Företaget tillhandahåller även teknologier och anpassat underhållsstöd. Företaget är en nationell resurs med unik spetskompetens vad gäller pjässystem inklusive avancerad ammunition.

Vi söker nu, i samarbete med Uniflex, ett flertal kvalificerade montörer till avdelningen produktion då vi behöver förstärka organisationen med nya medarbetare i vårt montage.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med montage inom mekanik eller hydraulik av våra artiklar och delsystem. Vissa tjänster innefattar även gruppmontage och/eller slutmontage av våra pjäser.
Stöttning vid slutkontroll och service är också naturliga inslag i tjänsten.
Arbetet innebär interna kontakter och samarbete med produktområdenas produktionsstöd samt utvecklingsavdelningens konstruktörer.
En nyckel till vår framgång är att samtlig personal hjälps åt att delta i förbättringsarbetet.


Personliga egenskaper
Arbetet ställer höga krav på ritningsläsningsförmåga och att du har tidigare dokumenterad erfarenhet från arbete inom något av kompetensområde mekanik eller hydraulik.
Särskild vikt kommer läggas vid erfarenhet av kvalificerat grupp- och slutmontage och/eller för vissa tjänster även bearbetning.
Vidare är det viktigt att du som söker är praktiskt lagd och har ett tekniskt intresse, särskilt meriterande är vana och intresse av att skruva på bilar eller liknande fordon.

Som person har du lätt för att lära dig nya saker, är ansvarstagande, noggrann och självgående. Vi ser också att du har god analysförmåga och lätt för att samarbeta.
Vi ser gärna att du har kunskaper i vårt koncernspråk engelska. Du har även allmänt goda kunskaper inom data och officepaketet.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för dessa tjänster.
Övrigt
Resor i tjänsten kan förekomma.
Innehav av C-körkort samt erfarenhet från fordonsmekaniskt arbete är meriterande.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du chansen att arbeta i ett globalt företag inom försvarsindustrin där vi hela tiden utmanar oss själva med ett mål i sikte – att vara bäst i världen.
Som anställd hos oss på BAE Systems i Karlskoga får du stöd att möta dina utmaningar på bästa sätt. Vi är en del av en stor koncern vilket skapar globala möjligheter som resor och internationella erfarenheter.
Vi vill att du ska trivas både på och utanför jobbet. Därför satsar vi på områden som bidrar till att du kan hitta en god balans i livet. Företaget har också program för personlig utveckling och kan erbjuda goda möjligheter till utbildning och vidareutveckling för dig som har ambitioner att växa både på ett personligt och ett kompetensmässigt plan.

Vi strävar alltid efter mångfald och ser därför gärna kvinnliga sökande. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.
Intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Är du intresserad så kontakta Uniflex, kontaktperson är Jonas Lindskog.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se