merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Medarbetare till Lagret

Skandia Elevator är Europas ledande tillverkare av transportsystem för spannmål. Vi designar och tillverkar innovativa lösningar för såväl mindre gårdar som storskaliga produktionsanläggningar inom spannmålsindustrin. Vi leder helt enkelt spannmål. Och vårt fokus är att göra det på ett lättmanövrerat, nyskapande och kostnadseffektivt sätt. Helt enligt våra kunders önskemål. Det är vårt uppdrag.

Skandia Elevator är ett familjeföretag i tredje generationen som grundades 1914 och har sitt säte i Arentorp, Vara kommun. Vi har gått från att vara ett litet lokalt lantbruksföretag till Europas ledande företag inom transportsystem.

Arbetsbeskrivning
Du arbetar huvudsakligen med packning av gods för utleverans. I avdelningens arbetsuppgifter ingår viss administration kring avgående/ankommande paket. Under tider då det är lågsäsong på lagret kan även andra arbetsuppgifter förekomma.

Vem är du?
Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och gärna med packning av skrymmande gods. Det är meriterande om du har läst yrkestekniskt program på gymnasiet. Du har grundläggande datavana och kan läsa och förstå arbetsinstruktioner. Truckkort är meriterande men ej ett krav och vi ser gärna att du även har grundläggande utbildning i säkra lyft.

Du är självklart kvalitetsmedveten och du drivs av att se möjligheter i stället för problem och du delar vår värdegrund som innebär att vara positiv, innovativ och ansvarstagande. Du har en god social förmåga och är en lagspelare.

Vad erbjuder vi dig?
Skandia Elevator är ett värderingsstyrt företag som arbetar för att leda utvecklingen inom branschen. Vi har ambitiösa mål och jobbar långsiktigt för att utveckla oss själva och våra kunder. Vi har korta beslutsvägar, ser personalen som vår viktigaste resurs och värnar om personalens trivsel och vidareutveckling. Bästa möjliga arbetsmiljö är en självklarhet på Skandia Elevator.

Ansökan
Har du frågor är du välkommen att kontakta Christer Persson, produktionsledare avdelning 5, tel. 0512-797040, eller Anette Odqvist, HR-ansvarig, tel. 0512-797020.
Vi tar enbart emot ansökningar via HR-supporten.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se