merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Verktygsmakarjobb i Bålsta

Om företaget
Du kommer jobba på ett företag som ger sina medarbetare stora möjligheter att utvecklas yrkesmässigt. Möjligheter som kommer sig av att de flesta uppdragen handlar om mycket små serier där varje produkt är en utmaning. Eftersom utmaningarna hela tiden är nya så krävs det medarbetare som tycker om att tänka och hitta lösningar. Det gör att varje medarbetare hela tiden får möjlighet att lära mer, ständigt bli bättre och skickligare.
Företaget är ett litet och familjärt verktygsmakeri som ändå ger trygghet då det ingår i en koncern med ekonomiska muskler. Det har idag runt 10 anställda och väntas växa med ytterligare några medarbetare det närmaste året.

Just nu söker vi Fräsare, Bänkarbetare, Verktygsmakare, Gnistare och Konstruktör.
Alla tjänster är självständiga jobb med stort ansvar och möjlighet för medarbetarna att utveckla sig från bra till extraordinära i ditt yrke.
Arbetsplatsen är modern, ren och trevlig. Självklart har vi kollektivavtal och lägger även till en extra sjukförsäkring för alla anställda. Våra medarbetare har bra villkor med t.ex. extra semesterdagar när man jobbat några år, flextid och såklart fria arbetskläder och glasögon.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med att montera ihop, passa in och putsa verktyg för:
- Formsprutning
- Pressgjutning
- Kokillgjutning
Du kommer dessutom arbeta med manuell svarvning, fräsning och slipning samt att köra en styrd planslip.
Du kommer att vara tvungen att ha huvudet med dig varje dag. I jobbet ligger ofta att klura ut lösningar på knepiga problem.


Din profil
Du har
- Erfarenhet av att jobba på verkstad och gärna en relevant utbildning på gymnasienivå
- Stort tekniskt intresse!!!
- Kan hantera manuell svarv och fräs
- Har tålamod att skapa perfekt kvalitet
- Vana av att läsa ritningar
- Vana av att hantera precisionsmätinstrument
- Svenska i tal och skrift
- Du vill ständigt lära dig mer
- Gillar utmaningar och att tänka och klura ut lösningar
- Du är flexibel och är inte rädd att hoppa in och hjälpa dina arbetskamrater med andra arbetsuppgifter om det behövs.

Jobbet bjuder hela tiden på nya utmaningar, kan du inte allt innan så behöver inte det vara något problem. Det viktigaste är att du är intresserad och har ett tekniskt tänk och handlag, sedan går resten att lära sig.

Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag - sök jobbet redan idag!


Om oss
VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se