merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lokalvårdare Attendo hemtjänst Karlstad

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vill du bli en del av vårt serviceteam?

Vi söker nu engagerade och kompetenta lokalvårdare för uppdrag i privata hem.

Attendo i Karlstad arbetar med hemtjänst och hushållsnära tjänster. Vi söker nu dig som vill arbeta i en socialt stimulerande miljö där du möter äldre personer i deras hem. Vi har ett utarbetat koncept för hushållsnäratjänster (Rut) och du blir ansiktet utåt för våra kunder i deras första kontakt med företaget. Det ställer krav på att du, förutom att vara skicklig i yrkesutövningen, även har en förmåga att få kunderna att känna sig sedda och viktiga.

Krav för tjänsten är tidigare erfarenhet av lokalvård gärna i hemmiljö, goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt cykelvana. B-körkort är också ett krav.


Vi kontrollerar alltid belastningsregister innan anställning.

Vi tar enbart emot ansökningar via e-post. Intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande så dröj inte med din ansökan. Ange annonsens titel i rubrikfältet på din ansökning via e-post.

Varmt välkommen att skicka din ansökan till hemtjanst.karlstad@attendo.se

Ange i ansökan vilken tjänst du söker!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se