merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Fritidspedagoger

Burlövs kommun
Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete.

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.

Svenshögskolan är en modern nybyggd skola med fina lärmiljöer både inne och utomhus. Skolan har även en fin sporthall att tillgå. Det finns goda pendlingsmöjligheter från kranskommuner.
I takt med att skolan vuxit med många elever och väntas fortsätta göra det ser vi ett behov att utöka med fler fritidspedagoger. Skolan är en F-6 skola har idag ca 300 elever. För närvarande arbetar fritidspedagogerna under skoldagen med rastaktiviteter och sedan med sedvanliga uppgifter på fritidshemstid. Skolan har idag tre avdelningar på fritids och även särskilda lokaler för fritids. Av skolans ca 300 elever är det ungefär 150 barn som är inskrivna på fritidshemmet. Kommunen har de senaste 1,5 åren gjort en stor satsning på fritidshemmet genom att låta all personal på fritidshemmet i kommunen genomgå en fortbildning med Malmö universitet. För att göra skolans fritidshem ännu mer attraktivt och lärorikt för eleverna vill vi nu anställa ytterligare 2 fritidspedagoger.


ARBETSUPPGIFTER
Vara drivande i arbetet med att bedriva rastaktiviteter under skoldag.
Ha ett uppsökande och nyfiket arbetssätt samt vara flexibel. Du behöver vara intresserad övar vad eleverna gör under skoldagen för att skapa dig en helhetssyn över eleven.
Du behöver även vara behjälplig med en del övergångar mellan olika aktiviteter som eleverna gör, ex till idrottshall eller till simning.

KVALIFIKATIONER
Utbildad fritidspedagog med examensbevis

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande och görs dagtid mellan 10 -16
Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kontakt med fackliga representanter nås via kommunens reception, 040-625 60 00

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se