merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Bibliotekarie

Mittuniversitetet är ett lärosäte där människor möts, inspireras och tänker nytt. Vi finns i Sundsvall och Östersund, och har ett brett utbud av utbildningar både på campus och på distans. Goda relationer med omvärlden ger vår forskning och utbildning en stadig förankring i samhället och, inte minst, i regionen.


Universitetsbiblioteket svarar upp mot lärosätets behov av bibliotekstjänster och lärandestöd.Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill delta i utvecklingen av bibliotekets pedagogiska verksamhet tillsammans med bibliotekets team för undervisning.

I uppdraget ingår att arbeta både på strategisk och praktisk nivå med undervisning och handledning i informationssökning för utbildningar på grund- och avancerad nivå. Undervisningen/handledningen sker dels på plats på campus och dels via lärplattform och konferensverktyg. Därtill ingår att utveckla lärobjekt utifrån utbildningarnas behov.

I arbetsuppgifterna ingår också att tjänstgöra vid informationsdisk och bibliotekets chatt, samt andra inom biblioteket förekommande arbetsuppgifter. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan relevant akademisk utbildning. Du har ett stort pedagogiskt intresse och goda IT-kunskaper samt intresse och förmåga att arbeta med IT-tillämpningar till stöd för undervisningsverksamheten. Det är en merit om du har grundläggande högskolepedagogisk utbildning och erfarenhet av att bedriva undervisning vid ett forskningsbibliotek.

Du är ansvarstagande och har en utpräglad teamkänsla samtidigt som du har förmåga att självständigt ta initiativ och genomdriva projekt. Goda språkkunskaper i svenska och i engelska är ett krav. Du är nyfiken och kreativ samt är intresserad av förändringsarbete och förnyelse i biblioteksvärlden.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Anställning: Tillsvidareanställning på 100%, 6 månaders provanställning tillämpas.

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Anställningsort: Sundsvall

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Information: Närmare upplysningar lämnas av Biträdande överbibliotekarie Cathrine Berggren 010-142 89 88, cathrine.berggren@miun.se

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 13 januari 2019.

Mittuniversitetet arbetar aktivt för lika villkor och strävar efter att ta tillvara de kvaliteter som mångfald och jämställdhet ger verksamheten.


I denna rekrytering har Mittuniversitetet redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt samtal från annonsförmedlare eller försäljare.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se