merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vikarierande miljöinspektör

Värnamo kommun är en kommun med stor tillväxtpotential bland annat tack vare ett strategiskt läge där E4:an korsar Rv27, med flera befintliga tågförbindelser och en kommande höghastighetsjärnväg. Vår vision lyder " Värnamo kommun - den mänskliga tillväxtkommunen, 40 000 invånare 2035". Kommunen vill växa genom att bygga framtiden på fyra kriterier: hållbarhet, attraktivitet, trygghet och tillväxt. Mångfald, entreprenörskap och starka nätverk utmärker kommunen och kommunens näringsliv.
Värnamo kommuns verksamhet är uppdelad i tio förvaltningar. Antalet anställda är drygt 2 700 personer och kommunens årliga omsättning är cirka 2 miljarder kronor.

Samhällsbyggnadsnämndens målsättning är att verka för en hållbar utveckling och en god byggnadskultur, skapa en hälsosam livsmiljö för oss medborgare samt verka för att hindra och begränsa olyckor på människor, egendom och i miljön.

Vår organisation behöver förstärkas under 2019 och vi söker därför en vikarierande miljöinspektör. Vi söker dig som har förmåga och vilja att samarbeta men också kan arbeta självständigt, är initiativrik och utåtriktad

.Arbetsuppgifterna är i huvudsak inom miljöområdet med tillsyn på olika typer av industrier. Även andra arbetsuppgifter inom miljöbalkens område kan bli aktuella, liksom övrigt arbete på miljöavdelningenDu som söker ska ha relevant utbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet. Tidigare arbete med miljöbalken och i kommunal förvaltning är värdefull. Du är serviceinriktad och bra på att på svenska uttrycka dig enkelt och korrekt i tal och skrift. Du har även god samarbetsförmåga och är initiativrik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du behöver ha körkort, eftersom du kommer att besöka verksamheter i hela kommunen.

För tjänsten behöver du ha B-körkort. Du behöver inte ha tillgång till egen bil.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se