merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

djurtekniker

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 400 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.Kravprofil
Minst 18 år; djurteknikerutbildning eller motsvarande.

Erfarenhet av förekommande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter
Som djurtekniker kommer du att delta i det dagliga arbetet vilket avser tillsyn av djuren samt avelsarbete. Bur- och vattenbyte, rengöring av djurrum samt övriga utrymmen enligt de höga hygieniska krav som avdelningen tillämpar. Att verka för god djurhållning och att försöksetiska principer efterföljs. I arbetsuppgifterna kan även ingå uppackning av djurleveranser, journalföring, ID-märkning provtagning och injektioner. Utbildning i djurhantering ingår enligt lagkraven.

Kvalifikationer
Krav för anställningen är att:- du ska vara minst 18 år

- du förstår och kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på svenska och engelska

- du har arbetat med djur tidigare och är van att hantera dem

Meriterande är:

- om du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare

- att du har grundläggande djurteknikerutbildning eller likvärdig utbildning

- att du är strukturerad samt har mycket god förmåga att följa arbetsrutiner

Självklart tycker du om att arbeta med djur. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som att kunna arbeta självständigt, vara serviceinriktad, noggrann och flexibel. Att kunna ta egna initiativ, lösa problem, visa god samarbetsförmåga, tillsammans med ett positivt tänkande är andra egenskaper som vi värdesätter.

Lön enligt avtal.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se