merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Parkarbetare

Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.
ARBETSUPPGIFTER
Parkenheten ansvarar för skötsel och underhåll av kommunens parker, naturområden, och tätortsnära skogar. Vi sköter även den yttre miljön kring skolor, daghem och andra kommunägda fastigheter. Parkenheten har 28 helårsanställda medarbetare.
Arbetsuppgifter:
Drift och skötsel av parkanläggningar, skolor, lekplatser, badplatser och andra utemiljöer.
I arbetsuppgifterna ingår gräsklippning, häckklippning, röjning, ogräsrensning, beskärning, fastighetsskötsel(utvändigt), vattning, plantering av buskar och träd, viss renhållning av stränder och arbete med kommunens bryggor. En skötseltjänst, med arbete ute i fält oavsett väder och vind.
I rollen som Parkarbetare arbetar du både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid att de tilldelade arbetsuppgifterna blir utförda korrekt både avseende tid, kvalitet och säkerhet. Ett gediget intresse för det gröna och en framåtanda värderar vi mycket högt.


KVALIFIKATIONER
Du skall ha trädgårdsutbildning från trädgårdsgymnasium eller yrkeshögskola alternativt yrkesbevis inom grönyteskötsel eller annan trädgårdutbildning som av arbetsgivaren anses likvärdig. Flerårig dokumenterad erfarenhet i yrkesrollen kan bedömas som likvärdig.
Ytterligare påbyggnadsutbildning inom trädgård är meriterande.
B-körkort är ett krav. Vana att köra traktor är meriterande.
Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, är bra på att ge service och bemöta våra medborgare.
Det är meriterande om du har godkända och intygade behörighetsutbildningar i:
• Liftbehörighet
• Motorsåg ABE behörighet
• Säkerhet på väg
Praktisk erfarenhet inom yrket är ett krav.

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se