merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Trafikreglerare Parkering

Just nu står Göteborg inför sitt största utvecklingssprång i modern tid. Vår stad kommer att växa med 150 000 invånare fram till 2035. Vi på trafikkontoret har en central roll i detta. Idag är vi 420 medarbetare som planerar, bygger, förvaltar och utvecklar stadens infrastruktur, gator och offentliga rum till största möjliga nytta för stadens boende, besökare och näringsliv. I vårt uppdrag finns också att boka och administrera färdtjänstresor och andra serviceresor. Tillsammans med övriga förvaltningar och bolag i Göteborgs stad arbetar vi för att Göteborg ska fortsätta växa och utvecklas till en grön och nära storstad för alla.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en ny medarbetare till vår grupp som arbetar med parkeringsfrågor. Vi ansvarar för stadens parkeringserbjudanden både på kort och lång sikt. Gruppens uppgift är att utforma parkeringsregleringen så att den blir trafiksäker, trygg och enkel att förstå.

Detta är en tjänst där du får ansvar att genomföra åtgärder och där du snabbt ser konkreta resultat av ditt arbete. Du har ständig kontakt och dialog med medborgare, samarbetspartners och olika intressegrupper som inkommer med sina förslag till förbättringar. Det kan då röra allt från att utreda, ta fram förslag, besluta och skriva lokala trafikföreskrifter.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med minst treårig högskoleutbildning eller motsvarande med erfarenhet som trafikingenjör, trafikplanerare, trafikreglerare eller motsvarande. Erfarenhet inom området parkering på allmän platsmark är meriterande.

Du trivs med att ha kontakt med våra kunder och du har ett vänligt och tillmötesgående sätt samtidigt som du är tydlig och konsekvent i din dialog när du fattar beslut. Ditt arbetssätt är strukturerat och resultatinriktat. Du har god samarbetsförmåga och är intresserad av att utveckla verksamheten.

Du behärskar det svenska språket väl i tal och i skrift.

Vi vill att trafikkontoret ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet


ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden från bemannings- och rekryteringsföretag om annonserings- och rekryteringshjälp

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se