merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Sömmerska till konfektion sökes!

Nu söker vi sömmerskor till vårt kundföretag med start i januari 2019!:Arbetsuppgifter

När du arbetar som sömmerska hos vårt kundföretag, som befinner sig strax utanför Borås, kommer dina arbetsuppgifter bland annat att bestå av att göra förändringar, förbättringar och kundanpassningar av yrkeskläder med hjälp av en industriell symaskin. Vid behov kan det även förekomma orderplock samt tryck av dekaler i dina arbetsuppgifter. Arbetet är förlagt till dagtid och förskjuten dagtid.

Bakgrund och personliga egenskaper

Du som söker har med fördel arbetat som sömmerska sedan tidigare alternativt har du ett stort intresse för att sy och spenderar en del av din fritid vid en symaskin. Meriterande är om du har gått någon typ av konfektionsutbildning. Då kundens arbetstider inte alltid stämmer överens med kollektivtrafiken, är körkort och tillgång till bil ett krav för dig som söker.

Du som person är självgående, effektiv och serviceinriktad. Du tillför glädje i din arbetsgrupp och hjälper gärna dina kollegor när det behövs. Vidare tycker du om att producera och strävar alltid efter att nå dagens uppsatta mål.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär möjlighet till anställning hos kundföretaget efter inhyrningsperioden. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta Martina Hallin via mail, martina@firstpersonal.seVi ser fram emot din ansökan redan idag!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se