merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Fastighetsskötare till Norrby (vikariat)

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 800 lägenheter och 1 300 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.Nu söker vi en fastighetsskötare för ett vikariat under cirka tio månader till området Norrby.

Fastighetsskötarens arbete är en viktig del i företagets uppdrag att leverera skötsel och service i våra bostadsområden. Som fastighetsskötare arbetar du dagligen med att ge våra hyresgäster en god boendemiljö genom att vårda våra grönytor och städa i trapphusen. Du planerar och utför de flesta av arbetsuppgifterna självständigt. Arbetet varierar efter årstiderna och du jobbar exempelvis med:

Rensning, röjning och klippning av grönytor

Sandning och snöskottning

Trapp- och förrådsstädning

Plantering

Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning och erfarenhet inom yrkesområdet. Till dina personliga egenskaper hör att du är noggrann, kan arbeta självständigt, har lätt för att samarbeta, är flexibel och har en positiv inställning. B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa till Anneli Haag, 019-19 44 62. Facklig representant för Fastighetsanställdas förbund är Gabriel Johansson, 070-719 43 81. Vi ser fram emot din ansökan, cv och personligt brev, senast den 15 december 2018. Du söker via Ansök-knappen nedan.

 

 

 


ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se. Vi tar endast emot ansökningar via denna länk.

ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet.


Välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se