merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Instruktör/Djurskötare

Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd.

ARBETSUPPGIFTER
Instruktör/Djurskötare sökes till Nils Holgerssongymnasiet/Skurups Jordbruks AB
Tjänsten innefattar skötsel och arbete i smådjurstallet och med grisar och får.
Även arbete i kostallet kan förekomma.
Du kommer även att vara med och utveckla verksamheten.
En viktig del i arbetet är att ta hand om och instruera elever.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dej som brinner för djur och elever.
Du som söker ska vara positiv och ha ett stort engagemang som du för vidare till eleverna när du instruerar dom. Vi ser gärna att du studerat på något Naturbruksgymnasium eller liknande utbildning samt har arbetslivserfarenhet från branschen. Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se