merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Rättare/Instruktör till Munkagårdsgymnasiet, Tvååker

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Munkagårdsgymnasiet är en gymnasieskola som erbjuder Naturbruksprogrammet med fyra inriktningar: djur, lantbruk, skog och trädgård. Vi har även yrkesintroduktion och programinriktat individuellt val inom Naturbruksprogrammet. Spår 1 och 2 är Naturbruksprogrammet för elever som har en diagnos inom NPF. Till skolan hör även ett internat där ca 180 av våra 280 elever bor. Totalt är vi ca 100 personal, så skolan är en liten mindre familjär arbetsplats.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss kommer du tillsammans med gårdsmästare ansvara för skolans växtodling. Du är också delaktig i och planerar det dagliga arbetet med elever tillsammans med driftspersonal och lärare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning inom naturbruk eller likvärdig utbildning. Vidare har du praktisk erfarenhet av lantbruksarbete, växtodling och maskinkörning. Som person har du en genuint intresse av att arbeta med elever och har en god pedagogisk förmåga samt har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se