merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Odlingsledare till Trekantens plantskola

På Trekantens plantskola utvecklas verksamheten ständigt. Vi söker nu en skicklig odlare till ett spännande och viktigt uppdrag.

Plantskolan i Trekanten är långt ifrån hur en plantskola såg ut för bara några år sedan. Produktionen sker idag i en högteknologisk industrimiljö med robotar och linjer som utför många kritiska arbetsmoment under begränsade tidsfönster. I många fall handlar det om teknologi, utrustning och arbetssätt som ligger i absolut framkant i branschen.

På plantskolan är vi ett gäng med god sammanhållning som värderar varandras åsikter, och som vet att trivsel är grunden för att resultatet ska bli bra på jobbet. Välkommen till oss.

Dina arbetsuppgifter

• Dina arbetsuppgifter handlar om att planera och leda arbetet med skötsel av skogsplantor.
• Hela växtcykeln från insådd, skötsel i växthus, friland, växtskydd, packning i låda till kund med tillhörande dokumentation under vägen.
• Du ansvarar för ett odlingsteam, men alla medarbetare på plantskolan är involverade i odlingarna.
• Du ingår i plantskolans ledningsgrupp och rapporterar till Platschefen. I din roll som odlingsledare har du en viktig uppgift i att arbetsleda och coacha odlingspersonalen. Beredskapstjänstgöring ingår.


Om dig och din kompetens

Vi ser gärna att du har en akademisk examen, med ingående ämnen inom biologi och växtfysiologi, till exempel som Hortonom, Trädgårdstekniker eller har annan likvärdig erfarenhet. B-körkort är ett krav. Erfarenhet av skogsplantodling är meriterande.

Du har goda ledaregenskaper och är en duktig coach. Du är genuint intresserad av odling och är handlingskraftig, har ”skinn på näsan”, men också lyhörd och noggrann. Du har förutom odlingskunskap, en mycket god samarbetsförmåga, kan planera men är flexibel och innovativ utifrån uppkomna situationer. Du förväntas leva upp till våra ledord: kundfokus, innovation, enkelhet och öppenhet.

Vill du veta mer om tjänsten?

Du är välkommen att kontakta Platschef Ingemar Karlsson, 070 – 372 94 89.

Fackliga kontaktpersoner är för Akademikerföreningen Sara Östh, 070-208 07 66 och för Ledarna, Thomas Esbjörnsson 010 – 544 99 75.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 13 december.

Sveaskog och eftersträvar mångfald samt en jämn könsfördelning inom alla yrken i företaget.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se