merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Tandläkare till folktandvården Ånge

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker nu en tandläkare till vår klinik i Ånge. Ånge ligger mitt i Sverige, nära till fjällen med skidåkning eller vandring. Storstadslivet ligger heller inte långt bort. Bra tågförbindelser. Ångekliniken ingår i ett större verksamhetsområde som präglas av gott samarbete på och mellan arbetsplatserna i ett positivt och inspirerande arbetsklimat.

Vi söker nu två tandläkare till vår klinik, vill du bli en av oss?

.

Du kommer till en klinik där du samarbeta med erfarna kollegor och oavsett om du är erfaren eller nyexaminerad kommer du att få bra introduktion och handledning.

Vi söker dig med tandläkarlegitimation. Du ska vara kvalitetsmedveten, ansvarstagande och ha kunden i fokus. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter detta som något för dig?

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se