merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Undersköterska till Rinkabyholms hemtjänst placering Trekanten (vikariat)

Det går bra för Kalmar. Många vill bo och jobba här och åtskilliga företag väljer att etablera sig i regionen. Kalmar kommun är kommunens största arbetsgivare.
En arbetsgivare som erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb som direkt påverkar våra kommuninvånare. Vårt mål är att vi ska vara en av de mest attraktiva, utvecklande och effektiva arbetsplatserna i landet. Vi vill att alla arbetsplatser i Kalmar kommun karaktäriseras av jämställdhet, medbestämmande, samverkan, flexibilitet, utveckling och frihet.

Du som arbetar i Kalmar kommun ska ha goda förutsättningar för att trivas och lyckas med ditt jobb. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. För oss är det viktigt att du ska kunna kombinera ditt arbete med ett rikt fritidsliv.
Grundläggande för omsorgsförvaltningens viktiga och givande arbete är att varje människa är unik, varje möte är unikt och vi når framgång genom samverkan och delaktighet. Vi erbjuder dig ett arbete med varierande arbetsuppgifter. Du får möjligheter att utvecklas och bidra till samhällsnyttiga insatser.

Nu söker vi dig som vill ha ett av Sveriges viktigaste arbete - undersköterska inom hemtjänsten!
Rinkabyholms hemtjänst tillhör team 1 som innefattar hemtjänst, vård och omsorgsboenden, korttidsverksamhet, natt, träffpunkter och dagverksamheter. Teamets geografiska spridning är Kalmars ytterområden; Rockneby, Lindsdal och Läckeby i norr samt Trekanten, Smedby och Rinkabyholm i söder.

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska ger du god omsorg till våra omsorgstagare i deras hem. Vi arbetar i grupperna med individens behov i centrum (IBIC), ett gott bemötande och kontinuitet för att skapa trygghet för våra omsorgstagare.
I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter inom vård och omsorg. Andra arbetsuppgifter är dokumentation samt delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser. Tjänsten riktar sig till dig som tycker om att vara flexibel och arbeta med den senaste tekniken, t.ex. Phoniro och Lifecare. Vi erbjuder introduktion på arbetsplatsen samt utbildning i förflyttningsteknik, läkemedelskörkort och våra datasystem.

Du anställs med rörlighet inom det team du tillhör efter verksamhetens behov. Vår verksamhet bedrivs både dag, kväll och natt årets alla dagar (denna tjänst gäller dag/kväll).

KVALIFIKATIONER
Vi söker helst dig som har undersköterskeutbildning eller pågående studier. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete.
Vi vill att du som söker tjänsten är en ansvarstagande och kommunikativ person som har lätt för att samarbeta och samverka med både arbetskollegor, anhöriga och andra professioner såsom rehab och sjuksköterskor, men ska också kunna arbeta självständigt.

Vi har krav på körkort.

I din ansökan vill vi gärna att du beskriver dina intresseområden och styrkor. Beskriv gärna med några rader vad omsorgsarbete inom äldreomsorg är för dig.

Före anställning ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister inlämnas. Blankett för beställning www.police.se

ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se