merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Ställföreträdande chef stabspluton/ledningsofficer till Fältsjukhuset

Ställföreträdande plutonchef, stabspluton/ledningsofficer på heltid till Fältsjukhuset

Förbandet
Försvarsmedicincentrum (FömedC) är ett utbildnings- och kompetenscentrum för försvarsmedicinska frågor.

Fältsjukhuset
1. och 2. Sjukhuskompaniet ingår i en gemensam produktionsorganisation kallad Fältsjukhuset. Fältsjukhuset består av kompaniledning och fyra plutoner och bemannas av såväl kontinuerligt som tidvis tjänstgörande personal.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I arbetet som ställföreträdande plutonchef på stabsplutonen, 2. sjukhuskompaniet ansvarar du i samarbete med plutonchefen för den pågående verksamheten på plutonen. Du arbetsleder både militär och civil personal. Du skall i chefens frånvaro kunna ta över ledningen över plutonen. Till arbetsuppgifterna hör bland annat att planera för och genomföra verksamhet främst med inriktning mot ledningstjänst. Du ansvarar för plutonens inre logistik.

I arbetsuppgifterna ingår att:
Tjänstgöra som ledningsofficer på Fältsjukhuset stab med placering på sektionen 2/6. Tillsammans med sektionschefen ansvarar du för utbildning, planering och genomförande av lednings- och sambandstjänsten samt signalskyddstjänsten på Fältsjukhuset. Du bistår sektionschefen i frågor rörande underrättelse- och säkerhetstjänst och ingår i Fältsjukhusets stabsarbete som stabsmedlem.

Kvalifikationer
Genomförd specialist- eller officersutbildning med godkänt resultat

Meriterande
Utbildning i lednings- och sambandstjänst
Utbildning i FMLS IO14
Utbildning i signalskyddstjänst. Signalskyddschef och signalskyddslärare
Utbildning i underrättelse- och säkerhetstjänst

Personliga egenskaper
Du är strukturerad, flexibel och ordningsam samt har en hög egen drivkraft. Du har ett professionellt förhållningssätt till din omgivning, integritet och stor social kompetens.

Som ställföreträdande plutonchef är det du som leder den dagliga verksamheten. Chefens huvudfokus är planering och din är genomförande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Arbetet sker utifrån FM värdegrund, fastställda policys och riktlinjer samt lagar och förordningar som reglerar verksamheten. Resor förekommer i tjänsten. Det är en tillsvidareanställning med provanställning på sex månader. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Nivå: OR6
Anställningsform: Kontinuerligt anställd, provanställning på sex månader tillämpas.
Arbetsort: Göteborg
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Individuell lönesättning

Urval och intervjuer
Urval sker under v.4. Intervjuer och tester kommer preliminärt att genomföras under v.5 vid FömedC i Göteborg. Slutligt urval sker preliminärt v.6


 

Upplysningar om:
tjänsten lämnas av Patrik Rasmusson, Tf Plutonchef, patrik.rasmusson@mil.se
rekryteringsprocessen lämnas av Daniel Wagner, Personalsektionen, daniel.wagner@mil.se

Fackliga representanter
SEKO: Lars Landén
SACO: Anders Jonsson
Officersförbundet: Jonas Rynner

Samtliga nås via växeln: 031-692000

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-20


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmedicincentrum är ett utbildnings- och kompetenscentrum för försvarsmedicinska frågor beläget i Göteborg. Vid centrumet finns kvalificerad hälso- och sjukvårdspersonal som läkare, veterinärer, sjuksköterskor med mera. Här finns officerare, reservofficerare, civil personal och rekryter. Försvarsmedicincentrum ingår som en del i Göteborgs Garnison.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se