merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Utvecklingsofficer på Funktionsutvecklingsenheten vid FMTS

Funktionsutvecklingsenheten (FunkE) vid Försvarsmaktens tekniska skola (FMTS) verkar för en sammanhållen och rätt dimensionerad funktionskedja avseende teknisk tjänst i Försvarsmakten. Denna uppgift förutsätter samverkan med aktörer såväl inom som utanför Försvarsmakten.

Arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifterna är att enskilt och i arbetsgrupper utarbeta underlag till långsiktiga målsättningsdokument och planer. Detta innebär samarbete inom FunkE och FMTS, liksom med andra strids- och funktionsskolor i Försvarsmakten. Arbetsområdet spänner brett över många områden från utveckling av materielsystem, personal med organisationsfrågor, till framtagande av publikationer och tekniska stödsystem. Du kommer framför allt att jobba med marinspecifika frågor men många av arbetsuppgifterna är av karaktären försvarsmaktsgemensamma.

Kvalifikationer


• Officer (OR 8 ) eller OR7 med utvecklingsmöjlighet till OR8
• Mångårig erfarenhet av teknisk tjänst inom marinen

Meriterande kvalifikationer


• Erfarenhet av utvecklingsarbete
• Tjänstgjort på högkvarteret
• God kännedom om försvarsmaktens verksamhet
• Tjänstgjort inom amfibiesystemet

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är initiativrik, social och har ett stort ansvarskännande. Ditt medarbetarskap bidrar till ett öppet och tillåtande arbetsklimat genom ditt samarbete med kollegor och andra. Du har en god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har en vilja att stödja andra och dela med dig av egna kunskaper och erfarenheter. Du har förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Vid urvalet inför anställning kommer stor vikt att läggas vid de personliga egenskaperna, lämplighet, uppnådda resultat vid tidigare verksamhetsområden, samt FunkE behov av särskilda kompetenser.

Övrigt
Detta är en specialistofficersbefattning OR8 där kompetensen är en viktigare faktor än graden på den sökande. Befattningen innebär placering på Försvarsmaktens tekniska skola i Halmstad. Tillträde enligt överenskommelse.

Förfrågningar om befattningen kan göras till chefen för marinavdelningen vid FunkE, Rickard Antonsson 076-622 50 14.

Fackliga representanter nås via växel 035-266 2000
HSOF: Anders Norén, OFR/S: Roland Kramer, SACO: Nermina Dzanic, SEKO: Jörgen Jansson

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-15. Din ansökan ska innehålla CV samt ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför just du är lämpad för denna befattning.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare och soldater i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Vid FMTS finns insatsförbandet 1:a tekniska bataljon. Bataljonen har förutom i Halmstad verksamhet i Revinge, Eksjö, Skövde, Kungsängen och Boden.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se