merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Enhetschef till Röntgenmottagningen, Örnsköldsvik

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

På Röntgenmottagningen i Örnsköldsvik arbetar idag 35 medarbetare i yrkeskategorierna undersköterskor, röntgensjuksköterskor, medicinska sekreterare och läkare. Enheten genomför 38 000 undersökningar per år. Enheten har konventionell röntgen, datortomografi, MR, genomlysning och ultraljud.

.

I din roll som enhetschef för Röntgenmottagningen i Örnsköldsvik leder, utvecklar och följer du verksamheten i enlighet med verksamhetens övergripande mål. Du har det samlade ledningsansvaret för enhetens verksamhet, personal och ekonomi. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bemanningsfrågor, fortbildning, schemaläggning och rekrytering. I tjänsten ingår även kontakter med andra verksamheter inom Regionen. Du är direkt underställd verksamhetschefen och du ingår i ledningsgruppen för Länsverksamhet Röntgen.

Som enhetschef hos oss förväntas du:
- Tydliggöra och uppfylla verksamhetsmål samt genomföra fattade beslut
- I dialog med närmaste chef kontinuerligt återkoppla verksamhetens utveckling
- Åstadkomma resultat som bygger på medarbetarnas medverkan och delaktighet
- Utveckla och behålla ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat
- Främja samarbete inom och utanför enheten och klinikerna
- Ge kontinuerligt stöd och återkoppling till medarbetarna
- Vara omvärldsorienterad

Ditt chefsförordnande kommer att vara tidsbegränsat på 4-6 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Tillsvidareanställning erhålls i förvaltningen inom din grundprofession.

Du har lämplig utbildning på högskolenivå. Meriterande är chefs-/ledarskapsutbildning samt erfarenhet av arbetsledning och hälso- och sjukvård. Vi tar stor hänsyn till den personliga lämpligheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se