merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lageradministratör i Norrort med kunskaper i SAP

Om företaget
Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står bakom dig när du är ute på uppdrag – stöttar och peppar dig så att du ska nå nya nivåer i din karriär och i din personliga utveckling.
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har kollektivavtal.


Dina arbetsuppgifter
Som administratör kommer du att arbeta med att få vår vardag att fungera. Du blir en spindel i nätet för att hålla reda på kundreskontra, inleveranser och andra viktiga uppgifter främst inom administration. Dina arbetsuppgifter kan komma att innefatta rapportering av ankommande lagervaror, uppackning, vara behjälplig inom orderadministration och att vara ambassadör för företaget du representerar. Det kommer även att ingå beställning av reservdelar samt retur- och garantiärenden.

Din profil
Du är en person som älskar kundkontakter, tycker om att arbeta i team och klara av lyft. För att passa in i teamet behöver du vara stresstålig samt ha en hög arbetsmoral och ett sinne för ordning.

Du behöver vara bekväm inom de grundläggande delarna i Microsoft Officepaketet, kunskaper SAP är mycket meriterande Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
Detta är en tjänst på heltid, med start så snart det är möjligt. Till en början får du en trygg anställning hos Autorekrytering och en konsultchef som guidar dig, stöttar dig och pushar dig till en framgångsrik karriär i motorbranschen. Möjligheter till anställning direkt hos kund är mycket goda.

Vi har kollektivavtal och är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi erbjuder dig rabatt på träningskort, friskvårdsbidrag samt tjänstepensionsavsättning. Frågor om tjänsten och processen besvaras av Autorekrytering och bemanningschef Malin Dunder, 08-409 144 53. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se