merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lärare i fritidshem/fritidspedagog, 100% Furulundsskolan

Här ska vi skriva in texten. Den kommer först i annonsen under loggan.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en lärare med inriktning mot fritidshem alternativt fritidspedagog. Du är fokuserad på att jobba för och tillsammans med eleverna.

Tjänsten innebär att du till största delen kommer att arbeta på vårt fritidshem Pingvinen. Du kommer även att ingå i undervisningsteamet där du har ett nära samarbete med kollegorna i arbetslaget och den övriga personalen på skolan. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att du planerar, genomför, utvärderar och säkerställer en högkvalitativ pedagogisk verksamhet som skapar sammanhang för elevernas hela skoldag. I skolsamverkan kan dina arbetsuppgifter även innebära att du är med och stöttar elever som är i behov av specifika insatser under skoldagen.

På Furulundsskolan kommer du till stor del att arbeta tillsammans med kollegor i stadie F-6. Samarbete kollegor emellan och ett kollegialt arbetssätt är en förutsättning i vårt arbete på Furulundsskolan, liksom förmågan att se flexibla lösningar för att möta våra elevers behov. Som personal på skolan kommer du även att arbeta förebyggande och främjande i samverkan med skolans elevhälsa och andra stödjande professioner.

KVALIFIKATIONER
Behörig lärare med inriktning mot fritidshem alt Fritidspedagog.

Erfarenhet av liknande uppdrag är meriterande.

Din förmåga att möta elever utifrån deras olika behov och att du är en positiv och engagerad person är viktigt för oss. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse.


ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan, ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsvertyg "offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se