merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lärare i fritidshem/fritidspedagog, 50% Furulundsskolan

Barn- och ungdomssektorn söker en lärare i fritidshem/fritidspedagog till fritidshemmet Pingvinen på Furulundskolan, Mariannelund

Eksjö kommun strävar efter att bli en skolkommun i världsklass – från förskola till gymnasium. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Eksjö.

Furulundsskolan är en nyrenoverad Fk-9-skola belägen i Mariannelund i östra kommundelen fyra mil öster om Eksjö. Skolan har cirka 300 elever samt drygt 40 anställda. Vårt fritidshem Pingvinen har i nuläget ca 80 barn inskrivna. Vi arbetar för att kombinera den lilla skolans fördelar med pedagogiskt utvecklingsarbete. Skolan är nyrenoverad och nyinvigdes 2015 och har moderna lokaler med modern teknik.

Trakten i östra kommundelen präglas av ett kuperat landskap med vacker natur och goda möjligheter till rekreation i form av friluftsliv och möjlighet till engagemang i traktens lokala idrottsföreningar såsom orientering, fotboll och innebandy samt fina promenadstråk.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en lärare med inriktning mot fritidshem alternativt fritidspedagog. Du är fokuserad på att jobba för och tillsammans med eleverna.

Tjänsten innebär att du kommer att arbeta på vårt fritidshem Pingvinen. Beroende på din kompetens och hur tjänsten formas kan även uppgifter tillkomma där du ingår i undervisningsteamet där du har ett nära samarbete med kollegorna i arbetslaget och den övriga personalen på skolan. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att du planerar, genomför, utvärderar och säkerställer en högkvalitativ pedagogisk verksamhet som skapar sammanhang för elevernas hela skoldag. Viss skolsamverkan kan förekomma.

På Furulundsskolan kommer du tillsammans med kollegor i stadie F-6. Samarbete kollegor emellan och kollegialt arbetssätt är en förutsättning i vårt arbete på Furulundsskolan, liksom förmågan att se flexibla lösningar för att möta våra elevers behov. Som personal på skolan kommer du även att arbeta förebyggande och främjande i samverkan med skolans elevhälsa och andra stödjande professioner.


KVALIFIKATIONER
Behörig grundlärare med inriktning mot fritidshem alt fritidspedagog

Erfarenhet av liknande uppdrag ser vi som meriterande. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.


Din förmåga att möta elever utifrån deras olika behov och att du är en positiv och engagerad person är viktigt för oss. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse.


ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan, ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsvertyg "offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se