merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lärare i åk 1-3 till Nya Skolan Länsmansgården

Göteborgs grundskoleförvaltning omfattar 141 kommunala skolor och 44 fristående skolor med ca 56 000 elever. Omsättningen är ca 7,2 mdkr. Förvaltningen har ca 8 000 medarbetare och chefer som gemensamt utvecklar och förvaltar verksamheten till framtidens skola.

Grundskoleförvaltningen har tydligt fokus på att utveckla kultur, förhållningssätt samt styrning- och ledning, för att stödja och skapa bästa möjliga förutsättningar för rektorerna att leda den pedagogiska utvecklingen av skolan. Vi söker dig som brinner för utmaningen att bygga upp en nyskapande och modern organisation med följande fokus:

- Ökad kvalitet i undervisningen för att öka elevernas lärande.
- Tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevernas kunskapsresultat.
- Ökad likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet och kompensera för elevernas olika förutsättning.


ARBETSUPPGIFTER
Nu finns chansen att vara med och utveckla verksamheten vid en nystartad skola!

Nya skolan i Länsmansgården har just nu ca 165 elever fördelat i förskoleklass, åk 1-2 och fritidshem. Skolan kommer successivt att byggas ut till en F-6 skola. Skolan ligger i anslutning till skog och natur i området vid Svarte Mosse och Länsmansgårdens motionscentral.

På Nya skolan Länsmansgården satsar vi mycket på att ge våra elever bra förutsättningar för lärande. Både genom att jobba i årskursteam där tre lärare och en fritidspedagog tillsammans delar på ansvaret och genom att ha fysisk aktivitet på skolschemat varje morgon. Av våra elever är många nyanlända eller har kort tid i Sverige. Därför lägger vi stor vikt vid det språkutvecklande arbetssättet. Vi vill skapa en trygg skola för våra barn och utveckla ett gott samarbete med föräldrarna.

Vi söker nu en lärare för undervisning i åk 1-3. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

Som lärare på Nya Skolan ingår du i ett arbetslag med skolans övriga pedagoger och tillsammans ansvarar ni för undervisningens fördelning i ett positivt teamarbete. Tillsammans ansvarar ni för att planera, utvärdera och utveckla undervisningen. I arbetet ingår även att dokumentera, följa upp samt kommunicera mål och utveckling med elever och vårdnadshavare. I arbetet kommer du att ha dagligt stöd av fritidspedagoger och specialpedagog. Den vi söker förstår och vill också värna värdet av en fysiskt aktiv arbetsdag för såväl elever som personal.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i de tidigare åren. Du är väl insatt i styrdokumenten och kan omsätta dem i praktiken. Behörighet i idrott, bild och/eller musik är meriterande.

Eftersom skolan är nystartad behöver du vara innovativ och flexibel samt trivas med att utveckla och att utvecklas. Vi vill att du är en engagerad och trygg pedagog med ett gott förhållningssätt både i mötet med elever och vuxna. Eftersom våra pedagoger arbetar i team är det viktigt att du trivs med att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga.

Då skolan är en mångkulturell skola är det extra viktigt att du kan vara en god språklig förebild för våra elever.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Rekryteringen kan komma att påbörjas under annonseringstiden.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta kan beställas på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se