merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lärare till Introduktionsprogrammet

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera – allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.

Vill du bli en av oss?

Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om oss www.clockworkpersonal.se

Om företaget
Skolan är en gymnasieskola i södra Dalarna.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig med erfarenhet av att undervisa i framförallt matematik och So-ämnen på Introduktionsprogrammets Individuella alternativ (IMIND). Detta är ett konsultuppdrag på deltid med start så fort som möjligt. Om du har erfarenhet av specialpedagogiskt arbete är det ett plus för detta uppdrag.

Som person är du trygg, lösningsfokuserad och innehar en god social kompetens för att underlätta för ungdomarna som är i behov av särskilt stöd. Du har goda kunskaper om ungdomar som har sociala svårigheter och någon form av neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Du kommer att ingå i ett arbetslag som samarbetar via ett lösningsfokuserat arbetssätt för att få varje elevs behov tillgodosedda. Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, utförande, utvärdering och dokumentation av undervisning för eleverna under hela dagen

Din profil
Du är självklart välplanerad och strukturerad och har lätt för att möta människor med olika bakgrunder och förutsättningar. Du trivs i skolans ombytliga miljöer och har ett förhållningssätt där allt är möjligt.

Kanske har du lämnat skolans värld och vill tillbaka?
Som lärare hos oss kommer du att arbeta som konsult. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult.

Som anställd hos oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef. Alla konsultchefer på Clockwork har en bakgrund som lärare eller Skolledare, vilket innebär att du kan få stöd och handledning vid pedagogiska och didaktiska frågor.

Vi har även gemensamma och roliga aktiviteter för all vår personal där du självklart blir inbjuden.

Löning på fredag!
Som medarbetare på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du välja att få din lön utbetald VARJE fredag.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden är slut.
Vid frågor kring tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryterare, Fred Hussein tfn: 073-3512727

Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se

Besök oss gärna på:
facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se