merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Bildlärare till Klingsborgsskolan

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET

Klingsborgsskolan är en 7-9 skola med upptagningsområde Hageby och Ljura. Det är mycket spännande saker på gång på Klingsborgsskolan och vi söker dig som vill vara med på vår utvecklingsresa in i framtiden.

Vi är mitt i en totalrenovering och gläds nu åt att våra bildsalar är färdigställda. Under våren och sommaren 2019 kommer övriga delar av skolan vara nyrenoverade och fräscha. Under höstterminen 2019 kommer det att påbörjas en successiv utökning av elever till totalt sex paralleller, träningsskola och särskola. När skolan växer kommer vi att ta emot elever från fler områden i södra Norrköping.

Klingsborgsskolan har blivit utvald att delta i projektet ”Samverkan för bästa skola”. Det är ett projekt som regeringen gett Skolverket i uppdrag att genomföra i syfte att höja kunskapsresultaten och öka likvärdigheten inom och mellan skolor. Under våren sker en analys och kartläggning av behovet på skolan som kommer att mynna ut i en skräddarsydd åtgärdsplan att utgå ifrån för att genomföra förändringar och förbättringar för att nå önskat resultat. Det är en stor satsning som vi är stolta över att få vara en del av.

Följ länken för att läsa mer om projektet:

https://www.skolverket.se/skolutveckling/samverkan-for-basta-skola

ARBETSBESKRIVNING

Som lärare på Klingsborgsskolan ansvarar du för undervisning och planering i ditt ämne och även samarbete med andra kollegor kring elevernas kunskapsutveckling. Du deltar aktivt i skolans och arbetslagets olika gemensamma uppgifter där du bidrar med dina egna idéer och erfarenheter.

I ditt arbete kommer det att ingå mentorsskap i åk 8 där du och din kollega tillsammans kommer att ansvara för cirka 28 elever. Det ingår även basengelska och eleverns val i åk 8 samt att ansvara för projekt inom skapande skola och att vara kulturombud.

Vi är en mångkulturell skola där undervisningen är anpassad mot ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt.

DIN PROFIL

Vi söker dig som är behörig lärare i Bild inom årskurs 7-9. Meriterande om du även är behörig i annat ämne.

Vi är en skola som står inför positiva förändringar och vi söker dig som tycker om att arbeta med utvecklings- och förbättringsfrågor. Du tycker att det är roligt att lära dig nya saker och ser möjligheter i förändringar.

Vi ser att du är duktig på att organisera och planera ditt arbete. Du tar en naturlig ledarroll och skapar engagemang och delaktighet runtomkring dig. Det är av stor betydelse att du lätt skapar kontakter och underhåller relationer med elever och kollegor samt har en förståelse för att människor tar till sig kunskap på olika sätt och kan anpassa sättet att förmedla kunskap till mottagaren.

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Tjänsten är en ferieanställning på heltid från och med 7 januari 2019. Vi kommer att göra urval löpande.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du rektor Johannes Bulkay, 011-15 60 61, johannes.bulkay@norrkoping.se eller rektor Hans Sandberg, 011-15 60 91, hans.sandberg@norrkoping.se.

Din ansökan vill vi ha senast 25 november.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se