merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Förskollärare till Västerbo förskola

Eslöv växer! Detta skapar nya arbetstillfällen och möjligheter för dig och hela kommunen att utvecklas. Utifrån våra värdeord – engagemang, nyskapande och allas lika värde – arbetar vi tillsammans och målinriktat för att nå vår vision: Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. För Eslövs kommun är det viktigt att du som medarbetare är delaktig, trivs och utvecklas. Du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna göra ett utmärkt jobb. Det är då vi växer och skapar resultat tillsammans.

Eslövs kommun eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner.


I centrums område ingår Dannemannens förskola, Kunskapshusets förskola, Skogsgläntans förskola samt Västerbo förskola.
Västerbo förskola jobbar utifrån Reggio Emilia filosofin – pedagogerna ser barnen som ytterst kompetenta som därmed ges stort inflytande och stor delaktighet i sitt lärande. Pedagogerna är medupptäckare i barnens vardag och arbetar ständigt med att utmana och stimulera barns nyfikenhet.
I det vardagliga arbetet tillsammans med barnen finns barnkonventionen och barns rätt med som ett naturligt inslag där värdegrundsfrågor har en given plats.
I arbetet på förskolorna har det digitala lärandet utvecklats i stor omfattning vilket innebär att barn och pedagoger har tillgång till olika digitala verktyg. Verksamheterna är i ständig utveckling för att ge bästa tänkbara kvalité för barnen.
Västerbo förskola arbetar hela tiden med att utvecklas sina lärmiljöer både inne och ute.
I centrums område arbetar förutom många erfarna och kvalificerade pedagoger en förskolechef, en biträdande förskolechef, en ateljérista och en förskolesekreterare.


ARBETSUPPGIFTER
För oss är det viktigt att vara medforskare med barnen. Hos oss får du möjlighet att bygga upp och utveckla lärmiljöer som inspirerar och lockar till nyfikenhet, utforskande och lek. Vi vill att barnen skall bli rustade med massor av erfarenheter utifrån deras nyfikenhet.

I samarbete med arbetslaget kommer du att vara med och utveckla förskolans undervisning, den tillgängliga miljön utifrån barnens intressen och att synliggöra lärandeprocessen.

Tillsammans med dina kollegor, har du ansvar för att du reflekterar, analyserar och utvecklar den pedagogiska verksamhetensamt samt följer och dokumenterar barns förändrande kunnande över tid.
Det ingår även att samverka med ateljéristan för att utveckla projekt och barns lärande.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig och har legitimerad förskollärarexamen eller har annan likvärdig högskoleutbildning. Erfarenhet av arbete i förskolan är meriterande.

Du är engagerad, nyskapande och ser allas lika värde i dina kontakter med barn, kollegor och föräldrar. Du är en person som är lyhörd och har förmågan att se och anpassa verksamheten utifrån varje barns individuella behov och förutsättningar, både enskilt och i gruppen. Tillsammans med dina kollegor och barnen arbetar du för en hållbar utveckling, där normer och värden ständigt är i fokus. Du främjar och försvarar lika möjligheter och bygger mångkulturella team.


ÖVRIGT
I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se