merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lärare / Sjukhuslärare -SOMA

I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9.

På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter.

När det gäller sjukhusundervisning som motsvarar de obligatoriska skolformerna och gymnasieutbildning har Kalmar kommun ansvar för pedagogisk personal. Lokalerna är placerade i Landstingets regi.
Viss del av tjänsten kommer att vara I Esplanadskolans lokaler/Barn och ungdomsförvaltningen/Kalmar kommun.

ARBETSUPPGIFTER
Sjukhuslärare inom SOMA med undervisning från åk1 upp till gymnasiet. Undervisningen utgår med hänsyn till barnets eller elevens hälsotillstånd och i vissa fall sker utbildningen i lokaler som snarare är utformade efter vårdens behov än efter utbildningens behov. Det kan till exempel gälla barn och elever som på grund av infektionsrisk är isolerade eller barn och elever som är sängliggande. Den andra delen av tjänsten är
Lärare till särskild undervisningsgrupp på Esplanadskolan. Arbeta med elever som är i behov av särskilt stöd. Undervisa i ämnen som är relevant för verksamheten. Mentorskap ingår inte tjänsten. Du är en del av ett arbetslag bestående av lärare, kurator och fritidsledare.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare i för tjänsten relevanta ämnen
Ser gärna dubbelkompetens inom vård och pedagogik.
Meriterande med erfarenhet av pedagogiskt arbete med inriktning mot elever i behov av särskilt stöd.

ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se