merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Positiv Förskollärare/erfaren barnskötare till Villekulla i Hässelbygård

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning är en av Stockholms 14 stadsdelsförvaltningar. Förvaltningen ligger i nordvästra Stockholm och omfattar stadsdelarna Hässelby Gård, Hässelby Strand, Hässelby Villastad, Vällingby, Vinsta, Grimsta, Råcksta, Nälsta och Kälvesta. I Hässelby-Vällingby är det nära både till natur och rekreation kring Mälaren och till moderna affärscentra som Vällingby City. Det är ett expansivt område med stor nybyggnation och totalt 72 000 invånare.

Stadsdelsförvaltningen har 1500 anställda som ansvarar för verksamhet inom förskola, äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, socialtjänst, stadsdelsmiljö, parker och kultur och fritid. Som anställd har du tillgång till motionslokal och flera träningspass och du kan även köpa förmånligt träningskort till Stockholms stads simhallar med gym och träningsanläggningar.

Mer information om oss hittar du på
www.stockholm.se/hasselby-vallingbyBeskrivning

Välkommen till Förskolan Villekulla.

Vi är en förskola där man trivs och gärna vill arbeta kvar. Villekulla har stora fina lokaler och en stor fin gård, dessutom ligger den med kort gångavstånd från Hässelbygårds tunnelbanestation. På Villekulla går vi gärna till närliggande lekparker och naturområden. På vår förskola går det 34 barn som vi arbetar med i fyra olika grupper. Vi söker dig som vill arbeta med de yngre barnen på förskolan. Vi som arbetar här är erfarna och lägger stor vikt vid att kunna erbjuda barnen en bra pedagogisk verksamhet där både omsorg och lärande är viktiga. Förskolan hör till enheten Hässelbygårds förskolor och i enheten ingår det fem förskolor. I enheten finns både en ateljerista, en kulturista och pedagogisk ledare som kan inspirera och stötta i det pedagogiska arbetet. Det är viktigt att vår verksamhet inbjuder till meningsfulla sammanhang där det är roligt, tryggt och lärorikt att vara. Under läsåret 2018/2019 kommer vi att ha fokus på språk, naturvetenskap, IKT och kultur. Vår vision är: "Tillsammans lär vi för livet och skapar glada minnen!"

Ta chansen nu att få vara med i det lilla sammanhanget i en väl fungerande förskola där vi försöker vara i en ständigt lärande process.


Arbetsuppgifter

Vi bedriver ett aktivt kvalitetsarbete där du kommer att ingå i enhetens förskollärargrupp där du träffar andra förskollärare från enheten.

Som förskollärare ansvarar du för:
-att den dagliga verksamheten fungerar med god kvalitet
-att planering, dokumentation och utvärdering genomförs i arbetslaget utifrån skollag, läroplan och enhetens verksamhetsplan
-att inskolning och utvecklingssamtal genomförs enligt beslutad rutin
-att det sker en positiv samverkan med föräldrar.Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarutbildning samt en förskollärarlegitimation alternativt inväntar din legitimation eller är en erfaren barnskötare som är trygg i din yrkesroll och gärna tar ett större ansvar. Datorvana samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift krävs. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Ditt barnfokus är tydligt, och återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen. Du har även kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation. Du har en stark drivkraft att hålla utvecklingen av den pedagogiska miljön levande.

I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du hanterar konflikter på ett lyhört och konstruktivt sätt. Vidare har du god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift. Du tycker om att leda och motivera andra, och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.

Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd. Vi ser gärna att du har kunskaper inom musik, drama och berättande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se