merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lärare åk 1–3 Ytterharnäs skola

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Ytterharnäs skola ligger i en idyllisk miljö nära skog, sjö och hav. Det är en liten byskola med relativt små klasser. På skolan har vi förskoleklass, åk 1, åk 2, åk 3, åk 4 och åk 5–6. Våra värdegrundsord, respekt – ansvar – inflytande – solidaritet, ska prägla allt vi gör. Vi söker nu en klasslärare till åk 1–3. Vi söker dig som vill arbeta med kollegialt lärande i ett litet arbetslag.


ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår klassansvar och undervisning.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarexamen och behörighet att undervisa i åk 1-3. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi vill även att du:
- Har god kännedom om aktuella styrdokument
- Kan omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete
- Har lätt för att kommunicera och samarbeta med elever, föräldrar och kollegor
- Har ett förhållningssätt som överensstämmer med skolans och kommunens värdegrund
- Har intresse för att arbeta med digitala verktyg i undervisningen.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se