merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Teamorienterad lärare till Beckombergaskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Arbetsplatsbeskrivning

Beckombergaskolan är en omtyckt F-6 skola som ligger i Bromma. Skolan har ca 570 elever och ca 95 anställda. Skolan har kompetenta och lösningsinriktade medarbetare med stort intresse och engagemang för elevernas utveckling och lärande. Skolans förstelärare leder tillsammans med den pedagogiska ledningsgruppen vidareutvecklingen av undervisningen.

Elever, personal och vårdnadshavare trivs på vår skola!

De senaste åren har skolan vuxit mycket. Det innebär ett behov av att både bevara väl upparbetade rutiner och traditioner och samtidigt utveckla dem i takt med att skolan växer.  Våra fritidshem och vår fritidsklubb håller mycket hög kvalitet och vi har ett gott samarbete mellan hem och skola. Skolan har fina lokaler och en fantastisk skolgård.  Vår restaurang Matlunden har eget tillagningskök och serverar varmrätt, soppa och salladsbord varje dag.

http://beckombergaskolan.stockholm.se/

Arbetsbeskrivning

Du är lärare för årskurs F-3. Du ansvarar för planering, undervisning, bedömning och uppföljning av verksamheten utifrån styrdokumenten.
Du ingår i en arbetslag som består av lärare, förskollärare, fritidspedagog och barnskötare. Skolan och fritidshemsverksamheten arbetar integrerat på ett naturligt sätt genom att använda samma lokaler. Skolan och fritidshemmet har gemensamt ansvar för eleverna och att lärandet pågår hela dagen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för årskurs F-3.

Du är strukturerad och har god förmåga att leda och organisera arbetet så att en trygg och positiv lärandemiljö skapas och goda förutsättningar ges för eleverna till delaktighet i sitt eget lärande. Du ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap och uppskattar ett nära samarbete med andra. Du är en trygg och stabil person som ser relationer i sitt rätta perspektiv och har god förmåga skilja på det personliga och professionella. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och har en god förståelse för hur människor tar till sig kunskap.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du varmt välkommen med din ansökan!

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär

Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se.

Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden.

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se