merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Nya medarbetare till vår Fiskproduktion

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!Våra kunder inom fiskproduktion växer så det knakar! Vi söker därför dig som har erfarenhet av att filea och förädla fisk. Vi söker dig som vill arbeta med fina råvaror och som verkligen vill skapa god mat. Du motiveras av att vara snabb, lösningsbenägen och viljan att göra ett bra jobb.

Vi söker dig som är van att arbeta i högt tempo. För att lyckas behöver du vara flink i fingrarna och ha lätt att lära dig nya rutiner och arbetsmoment. Du bör ha god fysik vi värdesätter dina personliga egenskaper som engagerad, lösningsbenägen och prestigelös.

Arbetstider varierar men obekväm arbetstid förekommer. Arbetet är förlagt i söderort. Vi kräver god svenska.    

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se