merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Nutritionsansvarig dietist

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi gör Gävle bättre för äldre och personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med 2 200 arbetskamrater ger du stöd och omsorg i olika
livssituationer, det vi gör har betydelse för människor varje dag. Omvårdnad Gävle erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt.

Inom Omvårdnad Gävle finns utvecklingsavdelningen som tillsammans med verksamheterna och i nära samverkan med kunder, anhöriga och medborgare arbetar med utveckling. Vi befinner oss just nu i en utvecklingsprocess, där vi arbetar för att möta framtida utmaningar och ta tillvara möjligheter. Tillsammans med oss får du möjlighet att utvecklas och vara delaktig. På utvecklingsavdelningen arbetar verksamhetsutvecklare, projektledare, dietist samt miljöutvecklare. Vi sitter i nya lokaler med modern teknik och utrusning som möjliggör mobilt arbetssätt.

Lockas du av att arbeta både strategiskt, förebyggande och pedagogiskt inom ditt specialistområde? Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet med din erfarenhet och kompetens inom nutrition. Gör Gävle hälsosamt tillsammans med oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en vikarierande nutritionsansvarig dietist. I rollen som nutritionsansvarig dietist har du ansvar för det övergripande kvalitetsledningsarbetet inom nutrition på vård- och omsorgsboenden. Detta innebär att du har ansvar för att ta fram och följa upp följsamhet av rutiner inom området, samt utbilda medarbetare och organisera uppföljningsmöten med berörda funktioner. Du kommer att delta med din specifika kompetens vid en stor övergång av matleverantör under sommaren 2019.

Du har ett tillsynsansvar där du på enheterna följer upp måltidssituationerna och nutritionsbehandling. Funktionen innebär även att följa upp kvalitetsmätningar och rapportera dessa till ledning och ansvariga. Du har inte något primärt ansvar för den individuella vården av enskild kund men kan vid behov kopplas in vid enskilda fall. Du kommer att samverka med kostombud, berörda chefer, sjuksköterskor, fysioterapeuter, och arbetsterapeuter.

I utvecklingsfrågor inom området nutrition arbetar du i nära samarbete med medicinskt ansvariga sjuksköterskor, verksamhetsutvecklare och projektledare.

Eventuellt kommer ett projekt "Mat och måltider- inom ordinärt boende" startas upp där du kan bli involverad. Projektet ska införa nya arbetssätt med avsikt att förebygga och behandla undernäring för personer med hemtjänst och/eller hemsjukvård.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad dietist. Arbetslivserfarenhet från verksamhetsområdet äldreomsorg/ funktionsnedsättning och tilläggskurser inom geriatrik är meriterande. Kommunikation och dokumentation ingår i arbetet vilket kräver att du har god förmåga att uttrycka dig, såväl i tal som i skrift. Du är trygg i att hålla presentationer och du har erfarenhet av avtalsuppföljning och upphandlingsarbete. För tjänsten är det även meriterande om du har utbildning eller erfarenhet av förändringsledning.

För att lyckas i arbetet krävs att du har en god förmåga att kombinera strategiskt med operativt arbete och att prioritera de olika frågorna. Du har en positiv framtoning, ser möjligheter och har förmåga att planera och arbeta självständigt. Du delar med dig av dina kunskaper och du kommunicerar på ett förtroendegivande sätt så att ditt budskap når fram. Du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer, och bygger ett förtroendefullt klimat för samarbete och samverkan.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se