merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Sjuksköterska/Distriktssköterska, vikariat, Vårdcentral Sankt Lars, Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Sankt Lars verkar inom vårdvalet och driver framåtdrivande primärvård i unika lokaler i den vackra Sankt Larsparken i Lund.

Vi är en välfungerande vårdcentral med mottagning inom äldrevård, astma/KOL, diabetes, inkontinens, barnavårdscentral och särskilda boenden. Hos oss är vi 29 anställda i en stabil personalgrupp med bred kompetens som präglas av ett gott arbetsklimat och samarbete mellan olika yrkesfunktioner. Hos oss finns ett stort engagemang för våra patienter och vi arbetar gemensamt för att utveckla och optimera patientflödet inom enheten. Vårt patientunderlag är varierat vilket innebär att ingen arbetsdag är den andra lik.

Sankt Lars är en medelstor vårdcentral med en arbetsmiljö i vackra lokaler, som är välbemannad och med låg personalomsättning. Här eftersträvar vi en ekonomi i balans.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en sjuksköterska alternativt distriktssköterska med intresse för telefonrådgivning för ett vikariat.

På vårdcentralen Sankt Lars får du ett varierande arbete, där du även kommer att arbeta nära andra yrkeskategorier. Hos oss ges du möjligheter att påverka ditt arbete.

Tjänsten innebär vanligt förekommande arbete som sjuksköterska såsom telefoni, mottagnings- och triagearbete.

Arbetet är förlagt dagtid med arbetstiderna: 08.00-17.00.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. För tjänst som distriktssköterska krävs även vidareutbildning som distriktssköterska. Det är meriterande med kunskap i PMO samt erfarenhet från primärvård.

Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi söker dig som är en positiv person med god samarbetsförmåga. Du är noggrann och organiserad i ditt arbetssätt med god patientkännedom. Vi värdesätter även kollegialitet och gott bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se