merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Tandhygienist till Folktandvården Rotebro

Välkommen att arbeta i vår trevliga mottagning i Rotebro centrum som ligger nära pendelstationen med goda pendlingsmöjligheter! 
 
Vi erbjuder 
ett roligt och omväxlande arbete som tandhygienist med duktiga och trevliga arbetskamrater. Här i Rotebro arbetar idag 6 tandläkare, 2 tandhygienister samt 7 tandsköterskor. Tillsammans bildar vi ett glatt gäng som tycker att tandvård är spännande och viktigt. Hos oss får du möjlighet att utvecklas som tandhygienist tillsammans med våra erfarna och duktiga tandvårdsteam.  
 
Folktandvården Stockholms län AB är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag. Hos oss är kunden i centrum och vi har som mål att alltid kunna tillgodose våra kunders tandvårdsbehov.   
 
Vi söker 
dig som är legitimerad tandhygienist. Vi är både intresserad av dig som är i början av karriären eller dig som har mångårig erfarenhet. Det viktiga är att du sätter kunden i fokus, ger god service, ansvarstagande och har ett gott omhändertagande. Du är bra på att samarbeta och bidrar självklart till klinikens utveckling där våra kärnvärden är: Kompetens, Kvalitet och Trygghet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. 
 
Tjänsten är 
en tillsvidareanställning på heltid eller deltid med tillträde enligt överenskommelse.  Provanställning kan förekomma.  
 
Är du intresserad? 
Kontakta gärna arbetsledare Iris Sörberg 08-123 160 87, iris.sorberg@sll.se. Kontaktperson för SRAT Helene Ahlgren 08-123 169 80. 
 
Välkommen med din ansökan senast 7 december 2018.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se