merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Tandläkare välkommen till Folktandvården Viksjö

Folktandvården Viksjö ligger i ett lugnt och harmoniskt område med närhet till kommunikationer och Barkarbys nya handelsplats. Viksjö är ett expansivt område och här jobbar en stabil och positiv arbetsgrupp som nu önskar utökning av en tandläkare. Är det dig vi letar efter?  
 
Vi erbjuder  
en ljus och trevlig tandvårdsklinik med en nyrenoverad reception i härliga Viksjö. På vår klinik arbetar 22 engagerade medarbetare i ett högt tempo. Hög odontologisk kvalitet och varmt omhändertagande av våra patienter är mycket viktigt. Folktandvården Stockholms län AB är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag. Hos oss genomsyrar värdeorden Kompetens, Kvalitet och Trygghet hela verksamheten.  
 
Vi söker  
legitimerad tandläkare, gärna med några års erfarenhet. Du är utåtriktad, flexibel och serviceinriktad. God odontologisk kvalitet och ett trevligt bemötande är viktiga egenskaper. Du är vidare ekonomiskt medveten och intresserad av att delta i klinikens utvecklingsarbete. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: kvalitet, kompetens och trygghet.
 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  

 
Tjänsten är  
en tillsvidaretjänst på hel-/deltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  
 
Är du intresserad?  
Kontakta gärna klinikchef Ghazaleh Sadian Golestani, tel 08-123 169 09, eller arbetsledare Jessica Norrström, tel 08-123 152 52. Kontaktperson för TT är Ulrika Rebhan tel. 08-123 152 32 
 
Välkommen med din ansökan senast 7 december 2018.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se