merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Är du vår nya teamchef inom personlig assistans?

Rehab Station Assistans är en del av Rehab Station Stockholm. Vi vänder oss till personer med neurologisk sjukdom eller skada. Vår assistans bygger på den kunskap och erfarenhet som Rehab Station har fått efter att ha arbetat med neurologisk rehabilitering sedan 1987. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundens önskemål som styr vårt arbete och det genomsyras av engagemang, kompetens, nytänkande och gott bemötande!

.

Nu söker Rehab Station Assistans en ny teamchef till assistanskontoret. Som teamchef arbetar du direkt mot kunden och dennes personliga assistenter. Din kontakt med våra kunder är betydelsefull då vi lägger stor vikt på kundens önskemål om hur assistansen skall utformas. Du är närmaste chef för assistenterna och då du i din roll har kontakt med många olika personer är det centralt att du kan samarbeta och upprätthålla goda relationer. Många av våra kunder har nyligen fått ett omfattande funktionshinder som medfört behov av personlig assistans, och därför är det viktigt att vår assistans är i samspel med kundens rehabilitering och anpassas efter dennes behov.
Du kommer att ingå i ett team bestående av operativ chef, teamchefer, bemanningsassistenter, och administratörer.

Dina arbetsuppgifter
 
* Kontakt med kunder och assistenter
* Rekrytering av personliga assistenter
* Arbetsledning och schemaplanering
* Arbetsmiljöarbete
* Kompetensförsörjning för assistenter
* Kontakter med Kommun, Försäkringskassa och andra myndigheter
* Kvalitetsarbete

Din bakgrund
Du har adekvat högskoleutbildning eller annan lämplig utbildning inom vård och omsorg. Det är meriterande om du har erfarenhet inom området personlig assistans, arbetat som chef och ledare och har kunskap om relevant lagstiftning. En fördel är om du har arbetat med personer som har neurologiska sjukdomar och skador. B-körkort är ett krav.

Dina egenskaper
Du är driven, empatisk och engagerad. Du ska känna dig bekväm i rollen som ledare och ha ett stort intresse av att delta i utvecklingen av verksamheten. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och mognad.
 
Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning Hel/deltid med 6 månaders provanställning

Lön/Förmåner                                             
Individuell lönesättning, Subventionerad lunch, Friskvård

Rekrytering kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 
 
Välkommen med din ansökan senast den 25 november

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se