merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Junior nätverkstekniker / installationstekniker / fälttekniker

Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Bäck Installation skräddarsyr installationer inom bland annat fiber/LAN, konferenssystem, styrsystem, övervakning och elanläggningar. De erbjuder allt från projektering till färdig produkt och att leverera kompletta lösningar är deras målsättning. I denna tjänst är du en del av region Väst och arbetar i team med kollega. Ni åker tillsammans på uppdrag och delar en servicebil. På Bäck Installation erbjuds du en härlig och familjär gemenskap.

Arbetsuppgifter:

I rollen som tekniker utför du bland annat installation och felsökning av fiberanslutningar, nätverkskontroll och analys av svårare tekniska problem. Du arbetar kvalitetsförhöjande av de olika kommunikationslösningar Bäcks kunder har inom fiber och LAN. Som tekniker arbetar du tillsammans med kollegor i team för att säkerställa att kundernas tjänster fungerar, vilket du gör genom att följa upp inkomna ärenden på plats ute hos kund. Inledningsvis erbjuds du handledning och en introduktion till branschen och ges möjlighet att utvecklas med mer ansvar efterhand. Du delar servicebil med kollega och arbetar i Göteborg med omnejd.

Profil:

• Gymnasial utbildning inom el, teknik eller annat praktiskt program
• B-körkort
• Du talar och skriver obehindrat på svenska
• Meriterande är arbetslivserfarenhet från kundservice

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som tar ansvar för dina uppgifter och att du är bra på att strukturera och planera ditt eget arbete. Du motiveras av att lösa problem på egen hand och tycker felsökning är roligt, vilket gör att du enkelt kan agera på egen hand och driva ditt arbete framåt. Vidare är du tillmötesgående i ditt bemötande och har ett intresse av att hjälpa dina kunder.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Hyrrekrytering innebär att du initialt har en anställning hos Bravura, där det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, servicetekniker, fälttekniker, underhållstekniker, installationstekniker, fibertekniker, nätverkstekniker, nätverk, telekom, teknik, fiber, LAN, WAN, heltid, service, fält, underhåll, installation, tele, telekom, stadsnät, infranät, spridningsnät, Kungsbacka, Göteborg

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se