merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Biträdande avdelningschefer till NIVA

Neurointensiven, NIVA. Verksamhetsområde Klinisk neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Neurointensiven, NIVA, tillhör verksamhetsområde Klinisk neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi. Avdelningen har 8–10 vårdplatser och ca 90 medarbetare. Vi är en högspecialiserad enhet där vi vårdar svårt sjuka barn och vuxna med skador och sjukdomar som påverkar nervsystemet. Vi har ett gott arbetsklimat och ett nära samarbete med andra intensivvårdsavdelningar. Under hösten inför vi en ny organisation med 1 avdelningschef och 3 biträdande avdelningschefer. Välkommen att söka ett spännande och utvecklande arbete i vår nya organisation.

Ditt uppdrag
Som bitr. avdelningschef har du ett delegerat ansvar för en grupp sjuksköterskor och undersköterskor. Du medverkar tillsammans med ansvarig avdelningschef i rekrytering, rehabiliteringsåtgärder och uppföljning av avdelningens personal och deras utveckling. Vidare är du delaktig och medverkar i framtagning av avdelningens mål och vision med patientflöde- och säkerhetsarbete samt arbetsmiljöfrågor. Du ska även vara intresserad av att arbeta med kontinuerliga förbättringar, ha en förmåga till god kommunikation samtidigt som du värnar om våra medarbetare. Förutom uppdraget som bitr. avdelningschef och koordinator arbetar du kliniskt 30% som specialistsjuksköterska. Du kommer att ingå i avdelningens interna ledningsgrupp. Du är direkt underställd avdelningschefen som är ansvarig för avdelningen.

Nedan följer exempel på arbetsuppgifter som en bitr. avdelningschef har:

• Du har eget personalansvar för cirka 25 medarbetare och håller i årliga medarbetar- och lönesamtal.
• Som operativ chef och koordinator, organiserar du och leder det dagliga avdelningsarbetet.
• Du följer upp och skapar förutsättningar i personalgruppen för att utveckla rutiner, kvalitetsarbete och patientsäkerhet.
• Du kommer att ha ett nära samarbete med avdelningschef, övriga bitr. avdelningschefer och medicinskt ledningsansvarig läkare.

Dina kvalifikationer
Vi erbjuder tre tjänster. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård med några års yrkeserfarenhet. Du är intresserad av ledarskap- och utvecklingsfrågor. Du är empatisk och har lätt för att samarbeta. Du kan inspirera och entusiasmera och få andra att växa i sina roller. Du vill utvecklas som person och är mogen att ta ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Du erbjuds en tillsvidareanställning som specialistsjuksköterska inom intensivvård med ett visstidsförordnande under tre år som bitr. avdelningschef. Utbildning i ledarskap och kommunikation. Möjlighet att följa utvecklingen inom din profession genom att delta i kurser och konferenser. Tillträde enligt överenskommelse
Vill du veta mer?
Monica Edberg, Avdelningschef telefon: 018-611 49 62

Fackliga kontaktpersoner nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se