merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Servicechef

Arbetsbeskrivning:

Som Servicechef på Dücker Corrpal AB kommer du att vara ansvarig för ett team bestående av servicetekniker och administrativ personal som tillsammans arbetar med bolagets eftermarknad. Du kommer att vara ansvarig för att utveckla avdelningen till att passa bolagets nuvarande storlek. Till din hjälp har du ett team som för närvarande består av 7-8 servicetekniker och administratörer.

Avdelningen hanterar all planering av service och underhåll samt inköp och försäljning av reservdelar till kunderna som till största delen finns internationellt, då främst i Europa. Arbetet varvas av såväl operativt som strategiskt arbete, men innebär initialt mycket operativt arbete. Det blir din uppgift att sätta rutiner och strukturer som gör att avdelningen kan lyfta till nya höjder. Tjänsten är placerad i Ystad och är ingen resande tjänst. Dock kan resor förekomma i samband med kundmöten eller utbildning.

Din profil:

Du har en teknisk bakgrund och har kanske arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Alternativt har du arbetat som servicetekniker men är redo att ta nästa kliv i din karriär som ansvarig för en avdelning inom eftermarknaden. För att trivas i rollen är du en person som gillar variationen av operativt och strategiskt arbete som ofta finns i ett mindre bolag där alla hjälps åt. Du är en naturlig ledare och trygg i din roll att leda erfarna och kunniga medarbetare.

Du trivs i en koordinerande roll där nyckeln till att lyckas ligger i din lösningsfokuserade och inspirerande personlighet. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt är flytande engelska ett krav. Pratar du dessutom tyska, spanska eller franska är det en merit.

Denna rekryteringsprocess:

I denna rekrytering samarbetar Dücker Corrpal AB med HIREQ. För ytterligare information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Om Dücker Corrpal AB:

Dücker Corrpal AB i Ystad tillverkar, säljer och installerar maskinlinjer för materialhantering till wellpappindustrin. Vår marknad är huvudsakligen Europa, men våra installationer finns över hela världen. Vi ingår i tyska Dücker Group, världsledande på logistiklösningar inom wellpappindustrin. Vi är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka vår organisation.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se