merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Kock/samordnare

Vill du ha ett jobb där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll?
Där ni i köksteamet tillsammans skapar matglädje varje dag?

Söker du ett arbete som kock där du i samarbete med andra kan leda mot framtidens skolkök är du välkommen med din ansökan idag!

Viks skola är en kommunal skola med kulturinriktning. Skolan ligger ca 6 km österut från Gustavsberg i ett äldre område nära skog och hav. Viks skola är en f-6 skola med 560 elever och ca 80 medarbetare. Vi är en skola som lägger stor vikt vid vår gemensamma värdegrund. Vi strävar efter att vara en skola som andas tillförsikt och tilltro, där alla känner sig trygga och där allas förutsättningar att lyckas är stor. Det är viktigt att alla hjälper till att lyfta och se det som är positivt, vi belyser det som fungerar bra hos alla elever och hos varandra. Vi strävar efter att vara en skola som tar vara på olikheter, skolan är till för alla, och vår utgångspunkt är att barn gör rätt när de kan.


Vi söker dig som är en glad och inspirerande kock och samordnare till vår skolrestaurang. Vi erbjuder dig ett omväxlande och roligt arbete, där du har möjlighet att göra skillnad för våra elever och vårt kök, men också för vår planet. Vi strävar efter få mer "hållbara måltider", att öka mängden ekologiska och vegetariska inslag, och att minska matsvinnet.

Du har en samordnande och ledande roll i kökets arbete och ingår i en arbetsgrupp där alla bidrar till slutresultatet. Här hjälps vi åt och hugger i där det behövs. Du har förmågan att se vad som behöver göras, är flexibel och pålitlig, och anstränger dig för att hitta lösningar för att göra våra matgäster nöjda. Du bidrar till en god stämning i köket. Du kan behålla lugnet i stressiga situationer. Du möter både kollegor och elever på ett respektfullt och lugnt sätt.


Du är utbildad kock med kunskap och tidigare erfarenhet av arbete i storkök/restaurang. Du har erfarenhet av ett samarbetande ledarskap. Du planerar och tillagar, tillsammans med kökspersonalen, god och näringsriktig mat med hög hygienisk säkerhet till skolans elever. Vi följer de nordiska näringsrekommendationerna (NNR), livsmedelsverkets råd och kommunens kostpolicy i vårt arbete. Även planering av specialkost ingår i dina arbetsuppgifter. Här måste du vara ansvarsfull, det kan handla om små marginaler i vardagen som kan innebära fara för de elever som har svåra allergier. Utöver matlagningen ingår även arbetsuppgifter som egenkontroll, beställningar, hålla rent och snyggt i kök och skolrestaurang och leda matsedelsplanering. Vi tillreder omkring 1000 portioner varje dag.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning. Det visas vid anställning och ska inte skickas med i ansökan.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde i februari 2019.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 26 november 2018.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Victoria Ekman rektor på telefonnummer 08 570 477 03 eller Maggi Stjerna Jonsson bitr.rektor på telefonnummer 08 - 570 477 02. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se