merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Parkeringskoordinator

Vi letar efter dig som vill ansvara för parkeringsfrågor inom Region Örebro län. Är du rätt person, parkera din uppmärksamhet här!

Inom Region Örebro län finns ett stort antal parkeringar och fler blir det med bland annat ett nytt parkeringshus på USÖ-området. Ansvaret för parkeringsfrågorna kommer att hanteras inom avdelningen Transport och logistik. I denna tjänst kommer du utveckla och upprätthålla fungerande parkeringar för patienter, besökare och personal.

Arbetsuppgifter:
Arbetet som parkeringskoordinator innebär att i nära samarbete med olika delar av organisationen inom Region Örebro län utveckla, förvalta, bedriva, följa upp och samordna parkeringarna och parkeringsfrågorna enligt regionledningens intentioner. Rollen innebär ansvar för koordineringen av alla frågor både internt och externt gällande parkering. Ett axplock av konkreta utmaningar inom parkeringsområdet är:

. Delta i slutförandet av det nya parkeringshuset vid USÖ
. Uppbyggnad av en intern/extern organisation som kan hantera parkeringarna och parkeringsfrågorna inom Region Örebro län
. Tillse att det finns ändamålsenligt skyltning och information (t.ex. på patientkallelser) för parkeringarna

Kvalifikationer:
Till tjänsten krävs relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande om du har erfarenhet av lean eller någon form av processledarutbildning.

För att trivas i rollen behöver du ha erfarenhet av utveckling av verksamhet. Du behöver även ha erfarenhet av projektledning samt veta hur du skall kommunicera för att sammarbetet skall bli så bra som möjligt. Har du tidigare erfarenhet av parkeringsfrågor samt vana att hantera media är det en fördel.

Som person har du stor känsla för service och kunddialog. Du är utåtriktad och har lätt för att skapa förtroendefulla relationer. Din förmåga att leda, entusiasmera och samarbeta med olika personalgrupper är väldigt god. Detta bygger på din raka och ärliga dialog men även intigritet och höga känsla för etik.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se