merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Servicetekniker | Jönköping

Schindler söker självgående servicetekniker, som är starka under eget ansvar och positivt inställda till dagliga utmaningar. Som servicetekniker hos Schindler kommer Du att arbeta med både tekniskt arbete kring förebyggande underhåll och modernisering av hissar och rulltrappor samt vårda och upprätthålla kundrelationer.

Schindler Hiss AB är ett globalt företag som har funnits på den svenska marknaden sedan 1955 med 20 etableringsorter och två regionkontor. Målsättningen är att leverera både nya produkter och service på en nivå som överträffar kundens förväntningar. Med ett brett sortiment av hissar och rulltrappor som ständigt utvecklas har Schindler som mål att vara det bästa företaget i branschen.

Ansvar och arbetsområden som servicetekniker

• Du planerar och utför självständigt förebyggande underhåll på hissar och rulltrappor i distriktet

• Du moderniserar, felsöker och reparerar hissar och rulltrappor i distriktet.

• Du informerar Din distriktschef om möjliga större reparationer

• Utför arbetet enligt verksamhetens gällande rutiner

• Du bidrar till bolagets miljömål genom att hålla hög miljömedvetenhet i arbetet

Vad vi erbjuder Dig

Tjänsten som Servicetekniker är en heltidsanställning på Schindler som inleds med en visstidsanställning på 6 månader, med god chans till förlängning därefter.

Schindler är måna om sina medarbetares utveckling och som anställd har Du tillgång till deras interna utbildningar, oavsett om sig det är för egen utveckling eller för att uppfylla krav som följer nya lagar och regler. Målet är att alltid sikta på medarbetares nästa position inom företaget och hur man når det målet!

De erbjuder även tjänstepension, friskvård och företagshälsovård.

För att utföra Ditt arbete som Servicetekniker har Du också tillgång till servicebil, en handdator där Du mottar och hanterar Dina uppdrag, och en modern supportstruktur av experter inom alla Schindlers avdelningar som säkerställer att Du har vad Du behöver för att ge bästa möjliga service.

Vad vi behöver av Dig

Vi vill att Du som söker har gymnasiekompetens inom el/fordonsteknik/industri eller motsvarande. Goda kunskaper inom elektronik och mekanik är ett krav, såväl som goda kunskaper i svenska och engelska samt B-Körkort.

Vana av branschen är inte nödvändig men har du tidigare erfarenhet som bilmekaniker, fordonstekniker eller liknande istället så är det alltid ett plus!

Meriterande är:

• Goda kunskaper i att läsa och felsöka elschema

• Kunskap om elsäkerhet och heta arbeten

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord:

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell;

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se