merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Finance Manager

Specma Wiro har idag ca 55 anställda och en omsättning som uppgår till 120 mnkr och ingår i Specma Group med 1,5 mdkr i omsättning och ca 875 anställda i Sverige, Finland, Polen, Kina, England och Brasilien. Specma Group ägs av Hydra-Grene som ingår i börsnoterade Schouw & co. Specma Wiro tillverkar och säljer flexibla rörsystem för transport av gaser och vätskor. Huvudkontoret ligger i Motala och där sker även vår produktion med svetsning och montering. Vi skräddarsyr slangar och rörsystem till kunder när stora krav ställs på tålighet, säkerhet och hygien. Våra produkter är metallslang, rörsystem, PTFE-slang, högtrycksslang (gasslang) och kompensatorer. Specma Wiro har betydande export till kunder i över 20 länder, där en stor del utgör produkter till kunder inom vind- och solenergi. Läs mer på www.specmawiro.se och www.specma.com.

Som Finance Manager på Specma Wiro har du ansvar för vår ekonomifunktion som tidigare varit outsourcad. Din roll är både dagligt operativ och långsiktigt strategisk. Du ansvarar för månadsredovisning med analys av resultat enligt Hydra-Specmas rapporteringsmodell. Det är du som driver och utvecklar processerna – allt ifrån dagliga rutiner inom bokföring och redovisning till analyser, budget och prognoser, lagervärden och uppföljning. Till din hjälp har du en ekonomiassistent, som du också har personalansvar för. I arbetet med bolagets affärsplan har du nära samarbete med vårt lokala managementteam som består av Sales Manager, Production Manager, Operations Manager och Quality Manager. Du har en verksamhetsnära roll där din insats gör skillnad för företagets fortsatta utveckling och framgång. Det finns ett ökat behov av att arbeta med controlling, vilket du är med och utvecklar. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till koncern-CFO på Specma Group.  

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens och erfarenhet. Självklart har du flera års erfarenhet av arbete på en ekonomifunktion, gärna i tillverkande företag. Du har förståelse och intresse för hela verksamheten med affärsprocesser, produktion och controlling. På Specma Wiro arbetar vi i Bravad. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Som person är du affärsorienterad, drivs av att leverera resultat och har en förmåga att se helheten. Du har en god samarbetsförmåga, en öppen kommunikationsstil och en förmåga att entusiasmera och påverka din omgivning. Vi tror att du har en ådra för både noggrannhet och nyfikenhet och för att lyckas i rollen är det viktigt att du är både prestigelös och proaktiv. Du är ansvarsfull och vill göra skillnad.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Cojn. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår konsult Louise Giljam, 0723-24 23 26. Tjänsten är en 100 % tillsvidareanställning. Kontoret är placerat i Motala. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Du är välkommen med din ansökan på www.cojn.se

Urval sker löpande men vi vill gärna ha din ansökan senast 2/12

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se